Warehouse Project: Techno πανδαιμόνιο στο Βοτανικό

Ο Σλοβένος DJ Umek πλαισιωμένος από μια εκλεκτή παρέα εγχώριων και διεθνών παραγωγών, ετοιμάζονται να ταρακουνήσουν τον Βοτανικό στις 15 Φεβρουαρίου.
Warehouse Project: Techno πανδαιμόνιο στο Βοτανικό
To Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η ομάδα Evolution επιστρέφει ανανεωμένη και, όπως πάντα, πρωτοπόρα. Με ένα από τα πιο δυναμικά κι ηχηρά line up, στον πιο ιδιαίτερο χώρο της Αθήνας, μας προσκαλεί σ’ ένα event που σίγουρα θα αποτελέσει πρόκληση.

Headliner της βραδιάς ο διεθνούς φήμης Σλοβένος UMEK, ο οποίος με την ασταμάτητη ενέργεια του και το ξεχωριστό του ύφος πάνω στην ηλεκτρονική μουσική, έχει ξεχωρίσει εδώ και δυο δεκαετίες στις προτιμήσεις των ελλήνων clubbers. Μαζί του ο label owner της Agile Recordings, DJ και παραγωγός Uto Karem επιστρέφει στο αθηναϊκό έδαφος μετά από ένα γεμάτο και πετυχημένο καλοκαίρι στην Ίμπιζα και το Space Club στις Revolution Nights του Carl Cox.


Ακόμη καλεσμένος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας από τους πιο παραγωγικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες, ο απόλυτος Πορτογάλος ιδεαλιστής της Techno μουσικής, A.Paul, ιδρυτής των Naked Lunch Records, Onh.Cet Records και Squeeze Records.



Τη βραδιά θα συμπληρώσει κι ο εκρηκτικός, δικός μας Christian Cambas με τους πολύ χαρακτηριστικούς dark ήχους του ενώ η θηλυκή resident της Evolution, RENA, θα φροντίσει να προετοιμάσει καλά το χορευτικό έδαφος.



Το Evolution Warehouse Project θα φιλοξενηθεί στο Area19, έναν άκρως underground και διαφορετικό, από αυτά που έχουμε συνηθίσει, χώρο. Μια αυθεντική, τσιμεντένια αποθήκη προσαρμοσμένη και διαμορφωμένη ανάλογα με τα μέχρι τώρα πρότυπα της Evolution, η οποία για μια ακόμη φορά εμπιστεύεται τη Global Show Productions για την οπτικοακουστική κάλυψη του χώρου, θα φιλοξενήσει για το 2014 τα Evolution Warehouse Parties.

Line Array Sound System, Special Lights, Moving LED Bars, LED Booth, CO2 και πολλά ακόμα θα πλαισιώνουν το χώρο. Με το Warehouse Project η Evolution μας καλωσορίζει σε μια νέα εποχή εκδηλώσεων.

Info: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Area 19 [Capacity: 2.000]
Ορφέως 182, Βοτανικός
Προπώληση: 10€ [200 First Tickets] | 12€
Είσοδος: 15€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και κλείνουν στις 10:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v