Έξι ενδιαφέροντα live για το βράδυ του Σαββάτου

Garage punk, rock, R&B, low bap και jazz μελωδίες ηχούν στο κέντρο της πόλης το πρώτο Σάββατο του μήνα. Και εμείς τις ακολουθούμε σε έξι χώρους στην Αθήνα.
Έξι ενδιαφέροντα live για το βράδυ του Σαββάτου
Το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου, η πόλη γεμίζει πολυσυλλεκτικές μουσικές για κάθε γούστο και διάθεση. Αν αποφασίσετε λοιπόν να ξεπορτίσετε αυτό το Σαββατόβραδο, ιδού μερικές εξαιρετικές προτάσεις για έξοδο μετά μουσικής.

The Fall στο Gagarin
Δυο χρόνια μετά από την καλύτερή τους εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους, οι Fall επιστρέφουν στο Gagarin 205, με τα τραγούδια του νέου album «Re-Mit» καθώς και με αποσπάσματα από μια garage/ avant rock ιστορία τριάντα και βάλε χρόνων. Τη συναυλία ανοίγουν οι Rattler Proxy. Ώρα έναρξης 21:00, εισιτήρια 22€.

Η China Moses στο Gazarte
H κόρη της Dee Dee Bridgewater και του Gilbert Moses εμφανίζεται στην σκηνή του Gazarte, για να ξεδιπλώσει το μοναδικό της ταλέντο στο να συνδυάζει την jazz μουσική με r&b στοιχεία. Στο ξεκίνημα του Φλεβάρη λοιπόν, η σκηνή του Gazarte θα υποδεχτεί ένα show που αγκαλιάζει τις πιο ιστορικές πτυχές της Jazz, την ανατρεπτική εκδοχή της China για την Rnb, αλλά και τον μοναδικό τρόπο της καλλιτέχνιδας να μετατρέπει την κάθε εμφάνισή της σε ένα μοναδικό show. Έναρξη συναυλίας στις 22:00, εισιτήρια 18€, 25€ και 33€.

Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας, Ρίτα Αντωνοπούλου στον Σταυρό
Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες συμπράττουν στην σκηνή του Σταυρού του Νότου και αφηγούνται τις πιο δυνατές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας. Είσοδος 15€ με ποτό, ώρα έναρξης 22:30.

Ο B.D. Foxmoor στο Tin Pan Alley
Τα Σάββατα του Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Μυτακίδης ιδρυτικό μέλος και φωνή των Active Member, εμφανίζεται στον πολυχώρο Tin Pan για να παρουσιάσει τα τραγούδια από την τριλογία «La Bruja Muerta», ενός προσωπικού του project, καθώς και από όλη την δισκογραφία του με τους Active Member. Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου τρεισήμισι ώρες και το εισιτήριο κοστίζει 12€.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Passport
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενούμενοι στο Passport (Καραΐσκου 119), όμως φέτος αποφάσισαν να κάνουν μια… Αρμένικη Βίζιτα. Τι σημαίνει αυτό; Ετοιμαστείτε για μια διαφορετική παράσταση με γνωστές αλλά και απροσδόκητες επιλογές από την δισκογραφία του εξαιρετικού τραγουδοποιού, καθώς και αγαπημένα τραγούδια φίλων του. Είσοδος: 12€ στο μπαρ, 20€ σε τραπέζι με ποτό.

Οι Obits στο Six D.O.G.S.
Η τετραμελής μπάντα από το Brooklyn επιστρέφει για μια mini περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Άρτα, Λάρισα και κάνει στάση στην Αθήνα στον πολυχώρο της Αβραμιώτου για ένα garage, surf, surf-punk και garage punk show. Την συναυλία ανοίγουν οι False Alarm και οι Spinners. Έναρξη στις 20:00, εισιτήρια στην είσοδο 14€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v