Οκτώ Dj Sets για το Σαββατόβραδο

Έλληνες και ξένοι παραγωγοί μας ξεσηκώνουν με τις μουσικές τους σε μπαράκια και μαγαζιά της Αθήνας. Δείτε ποιος παίζει που το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.
Οκτώ Dj Sets για το Σαββατόβραδο
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Τα Σάββατα είναι η κατ’ εξοχήν ημέρα στην οποία τα μπαράκια της Αθήνας γεμίζουν με μουσικές από έλληνες και ξένους Djs. Αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα και φυσικά μας δίνει την ευκαιρία να ξεπορτίσουμε και να ακούσουμε μουσικές για κάθε γούστο.

Κάντε κλικ πάνω στα links για αναλυτικές πληροφορίες του κάθε event από το Facebook. 
Στο Playground (στον χώρο του SIXX Club Αμερικής 6), ο superstar dj και remixer Hot Since 82 επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με τους Viton, Senses Senses & Soulkeez, Wagner και Panos Gerontakis για ένα house/dance set.

Στο Galaxy Bar του Hilton, όσοι σπεύσουν αυτό το Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία πέρα από την υπέροχη θέα να απολαύσουν και το πάρτι της Klik Records με καλεσμένο τον βερολινέζο παραγωγό Phonique.

Στο Ρομάντσο ο σταθερός συνεργάτης του διάσημου DJ Ricardo Villalobos, εν ονόματι Butch θα είναι headliner του πάρτι που διοργανώνει η ομάδα Blend, μαζί με τους δικούς μας Mikee και Manolaco. Είσοδος 12€.

Στο 7sins στα Εξάρχεια, η ομάδα Werk Athens γιορτάζει τα τρία χρόνια δράσης της και φέρνει τον Stuart Perkins μαζί με όλη την ομάδα παραγωγών του κορυφαίου drum and bass label με το όνομα Cause of Concern.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ο techno/house dj και παραγωγός Simon Forth και προορισμός του είναι το Skullbar στους Αμπελόκηπους. Μαζί του οι Modok και Ilias Kat. Είσοδος 10€ με ποτό. Παρθενική εμφάνιση στην χώρα και για τον ισπανό DJ και παραγωγό της techno Eduardo de la Calle, ο οποίος θα αναλάβει τα decks στο Six D.O.G.S. στο Μοναστηράκι. Μαζί του θα βρεθούν οι Miltiades και Zorz. Είσοδος 5€. 

Στο Second Skin στου Ψυρρή ο resident DJ Γιώργος Φακίνος υποδέχεται τους Παναγιώτη Κωστή και Ancient Blood για μια βραδιά με industiral, EBM, dubstep, industrial rock και gothic rock ακούσματα, ενώ ο ελβετός Braincell και ο δανός Koxbox έρχονται για το σαββατιάτικο psy trance party της Amorphia, μαζί με τους Solar Spectrum, Spiros Wom και Dr Sammy στο Ammos Beach στον Άλιμο
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v