Athens Erotic Dream: «Καυτό» υπερθέαμα στη Μεταμόρφωση

Το κορυφαίο Αdult Εntertainment Show της Ελλάδας επιστρέφει για τρεις «καυτές» ημέρες στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ.
Athens Erotic Dream: «Καυτό» υπερθέαμα στη Μεταμόρφωση
Για ακόμα μία χρονιά, η Αθήνα υποδέχεται ένα “τολμηρό” εκθεσιακό υπερθέαμα που θα συζητηθεί. Από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2013, o εκθεσιακός χώρος του ΕΚΕΠ (12ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας - Γέφυρα μεταμόρφωσης) θα ανοίξει για ακόμη μια φορά τις πόρτες του με αφορμή την Έκθεση Athens Erotic Dream 2013, τη μεγαλύτερη εγχώρια υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας, η οποία κάθε χρόνο επιφυλάσσει τις πιο τολμηρές εκπλήξεις για τους 40.000 και πλέον επισκέπτες της. 

Είναι αντιληπτό ότι ο κόσμος στην πρωτεύουσα είναι απόλυτα πιεσμένος κι έχει ανάγκη από άμεση εκτόνωση, ως εκ τούτου γίνεται κατανοητή η άνοδος της απήχησης της Έκθεσης χρόνο με τον χρόνο, αναφέρει το δελτίο τύπου. Έτσι και χωρίς αμφιβολία η Athens Erotic Dream αποτελεί το κορυφαίο Αdult Εntertainment Show της Ελλάδας, μια πραγματική υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας που έχει καθιερωθεί ως η μεγάλη γιορτή του έρωτα και του αισθησιασμού.

Δείτε βίντεο από προηγούμενη διοργάνωση:



Οι πιο πρόσφατες προϊοντικές αφίξεις στον χώρο του σεξ θα κοσμούν τον χώρο της έκθεσης. Τα πάντα, από ερωτικά αξεσουάρ & βοηθήματα, προφυλακτικά, DVD & εσώρουχα, μέχρι strip show clubs και hot lines, θα υπάρχουν διαθέσιμα για τους επισκέπτες της Athens Erotic Dream.

Κι αν αναρωτιέστε τι ακριβώς θα βρείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα:

Ερωτικά αξεσουάρ & Βοηθήματα, Προφυλακτικά,  DVD,  Εσώρουχα,  ξενοδοχεία, Sex Shops,  Ένδυση – Υπόδηση, Κρεβάτια – Στρώματα,  SPA – Strip Shoe Clubs,  Προϊόντα περιποίησης,  Περιοδικά – Sites - Τηλεοπτικά κανάλια - Εταιρείες παροχής υπηρεσιών, Hot Lines, Ποτά – Tattoo,  Sex Art,  Κεριά αρωματικά – Δώρα, ινστιτούτο αισθητικής και Φαρμακευτικές εταιρείες.

Όσον αφορά στην ψυχαγωγία των επισκεπτών, έχουν προγραμματιστεί μοναδικά shows και προγραμματίζονται κι άλλα, τα όποια θα ενθουσιάσουν το πολυπληθές κοινό. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε άκρως αισθησιακά shows, πολλά αστέρια της Porn βιομηχανίας. Επί τόπου, θα βρίσκονται η Christina Bella κορυφαία Ευρωπαία Pornstar που προσφέρει εκρηκτικά shows, έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες ερωτικές ταινίες, ενώ χιλιάδες φωτογραφίες συμπληρώνουν το πλούσιο παλμαρέ της. Ακόμη, η Naomi Cole το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ναζιάρα, παιχνιδιάρα και με εκρηκτικό ταπεραμέντο κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού πάντα «ανεβασμένo», καθώς ο εκρηκτικός αισθησιασμός της δεν σε αφήνει να ενδιαφερθείς για κάτι άλλο παρά μόνο για τα μαγευτικά shows της, η Yvette Shine με κορμί που σαγηνεύει προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού. Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το φεστιβάλ.

Τα ερωτικά σκιρτήματα δίνουν ραντεβού για ακόμα μία χρονιά στην Αθήνα, σ’ ένα μοναδικό εκθεσιακό υπερθέαμα που ‘’κλείνει’’ στο μάτι στον πιο απελευθερωμένο εαυτό μας και λειτουργεί πεισματικά στην ‘’πεσμένη’’ διάθεση της εποχής. Εσείς, μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο... ανυψωτικό από αυτό;

Περισσότερες πληροφορίες: www.eroticdream.gr  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v