YouTruck Fiesta: Ο επιβλητικός κόσμος του φορτηγού στο Ελληνικό

Ο μαγικός και επιβλητικός κόσμος του φορτηγού, σε μια διοργάνωση… πολλών κυβικών. Μάθετε τα πάντα για το πρώτο Youtruck Fiesta.
YouTruck Fiesta: Ο επιβλητικός κόσμος του φορτηγού στο Ελληνικό
Το περιοδικό Youtruck Magazine και το www.youtruck.gr  διοργανώνουν το πρώτο YOUTRUCK fiesta στις 25 & 26 Μαΐου 2013, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός της διοργάνωσης YouTruck Fiesta 2013 είναι να αναδείξει το τεράστιο πάθος και την αγάπη των φίλων φορτηγού για το επάγγελμα και το όχημά τους, να φέρει πιο κοντά το κοινό στον επιβλητικό κόσμο του φορτηγού, αλλά και να συγκεντρώσει σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, παρέχοντας ενημέρωση και παρουσιάζοντας ό,τι πιο νέο στα επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα, ανταλλακτικά, ΙΚΤΕΟ, συνεργεία, αξεσουάρ, εταιρείες μεταφορών και logistics. O κλάδος των οδικών μεταφορών στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας, εξασφαλίζοντας την διακίνηση αγαθών και προσώπων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και στους τομείς του δραστηριοποιούνται χιλιάδες αυτοκινητιστές, λάτρεις του φορτηγού και των μακρινών διαδρομών. Μη ξεχνάμε πως για τους περισσότερους, σπίτι είναι η καμπίνα του οχήματος, στην οποία περνούν ίσως το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής τους.

Tο Πρώτο Youtruck Festival λοιπόν, με γνώμονα τα παραπάνω, θα είναι μια πραγματική γιορτή, με παράλληλες εκδηλώσεις όπως καλλιστεία φορτηγών και Truck washing, πολλές και σημαντικές συμμετοχές, guest stars, Live shows, Dj Sets και πλούσια αγωνιστικά δρώμενα. Η διοργάνωση θα κινηθεί στα πρότυπα μεγάλων διεθνών truck festivals και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το βλέμμα αλλά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας επαγγελματιών αυτοκινητιστών και ολόκληρου του κλάδου του επαγγελματικού οχήματος, σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η εξωστρέφεια, και να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα κι η ελκυστικότητα της ελληνικής αγοράς, σε πείσμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία, με υψηλές προδιαγραφές, και στόχο και όραμα την διαμόρφωση μιας κουλτούρας στα πρότυπα των διεθνών shows και events, που αποτελούν το επικοινωνιακό μέσο αλλά και το φόρουμ για αναζήτηση νέων εμπορικών συμφωνιών και για ανάπτυξη νέων ευρύτερων επιχειρηματικών σχέσεων.



Στο Youtruck Festival Special Guest Star θα είναι ο Jochen Hahn, ο οποίος συμμετέχει στο FIA European Truck Racing Championship από το 2000. Ο Jochen Hahn ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο τις χρονιές 2011 και 2012, κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν, καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων. Στην έκθεση θα προβληθούν:

• αντιπρόσωποι και κατασκευαστές επικαθήμενων, ψυγείων και υπερκατασκευών κάθε είδους
• οι μεγαλύτερες εταιρίες της παγκόσμιας βιομηχανίας επαγγελματικών οχημάτων
• αντιπρόσωποι και κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων τηλεματικής, ανάλυσης ψηφιακών ταχογράφων, καταγραφικών, διαχείρισης στόλου οχημάτων
• εταιρίες παροχής κάθε είδους υπηρεσιών logistics
• εταιρίες και υπηρεσίες του κλάδου οδικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών και αεροπορικών μεταφορών
• μεταφορικές εταιρίες
• έμποροι μηχανημάτων γερανών
• εταιρίες εισαγωγής και εμπορίας αξεσουάρ, ανταλλακτικών
• συνεργεία – ΙΚΤΕΟ
• εταιρίες γενικότερου ενδιαφέροντος (εταιρίες αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών,
ρουχισμού κλπ)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v