Τα πάρτυ στο Τέλος του Κόσμου

Η προφητεία των Μάγια περί ολοσχερούς καταστροφής έχει σήμερα την τιμητική της, όμως η αθηναϊκή νύχτα το παίζει αδιάφορη και διοργανώνει parties με θέμα – τι άλλο;- το τέλος του κόσμου. Πού θα χορέψουμε και θα πιούμε την τελευταία(;) αυτή βραδιά του πλανήτη;
Τα πάρτυ στο Τέλος του Κόσμου
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, άρα βάσει της προφητείας τους ο κόσμος την επόμενη ημέρα δεν θα υπάρχει. Το ξέρουμε πως σας έπιασε ήδη πανικός και ψάχνετε να βρείτε το τελευταίο διαθέσιμο καταφύγιο σε Ελλάδα ή εξωτερικό για να γλιτώσετε, όμως συνιστούμε ψυχραιμία και προτείνουμε εναλλακτική. Αφού θα εξαφανιστούμε ούτως η άλλως, τουλάχιστον ας το απολαύσουμε και λίγο. Πώς; Το βράδυ της Παρασκευής μπαράκια και club της Αθήνας διοργανώνουν parties με θέμα το τέλος του κόσμου και μας δίνουν καλή δικαιολογία για να πιούμε το (τελευταίο) ποτάκι μας.

* Oι ομάδες Playground + Lemon παρουσιάζουν την ApocalypSIXX τους σε ένα dance party με τους Viton, Gus & Bonso και Zoo Roo στο club Sixx στο Κολωνάκι (Αμερικής 6, Τηλ.: 2103608304, 6979470638). Η είσοδος κοστίζει 15€ με δύο ποτά για όσους έρθουν μέχρι τις 2 και ένα ποτό για όσους έρθουν μετά τις 2.

* Η ιστοσελίδα Cinepivates κλείνει τρία χρόνια και το γιορτάζει στον χώρο του Booze (Κολοκοτρώνη 57, τηλ: 2103240944) σε ένα party για το τέλος του κόσμου με προβολές ταινιών και την μουσική από την Ελένη Ορνεράκη να συνοδεύει το καταστροφολογικό της event. H είσοδος είναι ελεύθερη.

* Οι George Drivas και Curehead υποδέχονται το τέλος του κόσμου με apocalyptic folk, dark wave, cold wave και post industrial ακούσματα στο Dark Sun (Θηβών 42, Περιστέρι). Η είσοδος θα είναι 5€ με κρασί, μπύρα ή redbull.

* To αγαπημένο στέκι του Αμαρουσίου, το Blueprint (Βασιλίσσης Σοφίας 17, Μαρούσι Τηλ. 210 3129293) αποχαιρετά τον μάταιο τούτο κόσμο όπως τον βρήκε, με άφθονη ροκ διάθεση δηλαδή και μπόλικη μπύρα. Είσοδος ελεύθερη.

τριάδα – φωτιά των Holy Shit parties τα έβαλε κάτω, τα μίλησε τα συμφώνησε και ανακοινώνει για την Παρασκευή την διοργάνωση «τιμητικής χοροεσπερίδας» στο One More Rock Bar (Θησέως 40, Μαρούσι), κατά την διάρκεια της οποίας όπως λένε «απαγορεύεται η γκρίνια στους Dj’s, καθώς και κάθε απειλή ή δωροδοκία». Επίσης «θα υπάρξουν κλόουν, νάνοι και άγρια θηρία» με σκοπό την διασκέδαση του κοινού. Μπόλικο punk rock λοιπόν, ελεύθερη είσοδος και 10€ για ενάμισι λίτρο μπύρα

* Το θυμάστε το Wild Rose; Το αγαπημένο club άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πύλες του στον αριθμό 10 της Πανεπιστημίου και διοργανώνει ένα Dance like there’s no tomorrow party με house μουσικές, χωρίς όμως να αποκλείονται και τα ροκ ή ντίσκο «διαλείμματα», όπως μας πληροφόρησε το team του μαγαζιού. Στα decks ο Μάνος Κατσόγιαννος από το πρώτο Wild Rose, ο Bill Bartalk και ο Κωσταντίνος Παπαζέτης του Pepper FM. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

* Στον χώρο του Six DOGS στην Αβραμιώτου, ο Τούρκος DJ και remixer Baris K έρχεται για να παίξει «παράξενες» χορευτικές μουσικές και re-edits από την εγγύς Ανατολή. Μαζί του οι Amateurboyz και η Oh Yeah. Το party ξεκινά στις 12 τα μεσάνυχτα και η είσοδος ανέρχεται στα 5€.

* Ένα… μυστήριο party για το τέλος του κόσμου στο Bat City (Λεωφ. Αλεξάνδρας 11), διοργανώνει το περιοδικό «Μυστήριο» (δείτε εδώ τι μας είπε ο αρχισυντάκτης του περί εξορκισμού) καλώντας μας «να ακούσουμε παράξενες μουσικές, να ανταλλάξουμε απόψεις για το μυστήριο, να μετρήσουμε αντίστροφα και να γιορτάσουμε το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία του Παράξενου». Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε. Είσοδος ελεύθερη.

* Το team των Bad Kids κάνει κατάληψη στο Σπιρτόκουτο στα Πετράλωνα (Κειριάδων 15) και μας καλεί να γιορτάσουμε «μια κανονική Παρασκευή», παρά την προφητεία των Μάγια. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα αναφέρει πως βάσει πληροφοριών όσοι παρευρεθούν σε αυτό το party θα γλιτώσουν από την ολική καταστροφή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα απολαύσουν αρκετά φτηνά ποτά: Cocktails από 6€, μπύρα Lager βαρέλι 500ml 3€ και ποτήρι κρασί 3€.

Καλή μας διασκέδαση, λοιπόν!

ΥΓ: Αν αποφασίσετε να κάτσετε σπίτι την «ιστορική» αυτή μέρα πάντως, δεν σας παρεξηγούμε. Στην τελική, δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v