Ησαΐας Ματιάμπα: Για δύο Πέμπτες στο Socialista

Στο club Socialista θα εμφανιστεί σήμερα (2/6) και την επόμενη Πέμπτη ο Ησαΐας Ματιάμπα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ξανά τον κόσμο του μέσα από την απίστευτη ενέργεια του, το μουσικό ταλέντο και την μαγευτική φωνή του.
Ησαΐας Ματιάμπα: Για δύο Πέμπτες στο Socialista
Όταν ακόμα υπήρχε μία αθωότητα στις τηλεοπτικές εκπομπές τραγουδιού, ο Ησαϊας Ματιάμπα έκανε τη διαφορά με τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Mega Channel «Να η Ευκαιρία», κερδίζοντας το πρώτο βραβείο και υπογράφοντας το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music. «Είμαι καλά» τραγουδούσαμε όλοι μαζί του και συνεχίζουμε, αρκετά χρόνια μετά. Συνεργάστηκε με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, έχοντας ως όπλο τη φωνή του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία που ξεσηκώνει τον κόσμο.

Έχοντας δώσει πολλές συναυλίες και έχοντας εμφανιστεί στο θέατρο, μπορεί πλέον να εγγυάται στον κόσμο ότι θα περάσει καλά στις εμφανίσεις του. Οπότε, μετά τις δύο επιτυχημένες εμφανίσεις του στο club Socialista, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ξανά τον κόσμο του μέσα από την απίστευτη ενέργεια του, το μουσικό ταλέντο και την μαγευτική φωνή του, ταξιδεύοντας σε γνώριμα και μη μουσικά ταξίδια, δίνοντας την δική του μοναδική ερμηνεία σε τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει...

Αστερισμοί αυτού του κόσμου: Drums: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος, Bass: Teddy Σεκεριάδης, Guitar: Κώστας Φοίτος, Keyboards: Νίκος Σάλτας, Saxophone: Sam Marlieri.
Μην ξεχνάτε πως προϋπόθεση για το ταξίδι αυτό είναι, η καλή διάθεση, το λίκνισμα του κορμιού και οι άγριες διαθέσεις που πηγάζουν από μέσα σας…

Ο Ησαΐας Ματιάμπα θα εμφανιστεί στο club Socialista τις Πέμπτες 2 και 9 Ιουνίου.

SOCIALISTA
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Ώρα: 22:30-2:00
Τηλέφωνο: 210-3474733, 6974 352004

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v