Τρίφωνο: Μια βραδιά, τρεις φωνές στον Σταυρό του νότου

Η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής, ή αλλιώς το συγκρότημα Τρίφωνο, μας προσκαλούν σε μια μελωδική βραδιά - γιορτή με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, τον Παντελή Θαλασσινό, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τα Υπόγεια Ρεύματα.
Τρίφωνο: Μια βραδιά, τρεις φωνές στον Σταυρό του νότου
Όταν επί σκηνής συναντιούνται ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Λειβαδάς, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και τα Υπόγεια Ρεύματα με σκοπό τον εορτασμό της ολοκαίνουργιας δουλειάς του Τριφώνου «Τα τζιτζίκια του χειμώνα», τότε καταλαβαίνουμε ότι μόνο απλή συναυλία δε θα είναι. Μία ανοιξιάτικη πρόσκληση ενός από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα, για τις 9 Μαΐου στο γνώριμο Σταυρό του Νότου, στην Κεντρική Σκηνή, μας απευθύνουν η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής.

Έχουν πολλούς λόγους να γιορτάζουν. Κατ' αρχήν η βραδιά θα αρχίσει με την απονομή πλατινένιου CD για τις πωλήσεις του άλμπουμ «Προσοχή Τρίφωνο», και θα συνεχίσει με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους και με αρκετά από την καινούρια τους δουλειά. Μαζί τους εκτός από τους εκλεκτούς τους καλεσμένους θα είναι και ο Γιώργος Περαντάκος, που τον τελευταίο καιρό έγινε αναπόσπαστο μέλος τους.

Από το 2002 που δημιουργήθηκε το Τρίφωνο, μας έχουν χαρίσει βραδιές εξαιρετικής ποιότητας, με τραγούδια από αγαπημένους Έλληνες συνθέτες που τα μπλέκουν εντέχνως με τα δικά τους. «Νυχτοπαίδι», «Να μ’αγαπάς», «Η αγάπη ζει», «Καράβια μοιάζουν οι ψυχές», «Σαν παράσταση», «Φουρτούνα στο πλυντήριο», «Τρελός», «Τριανταφυλλιά του κόσμου», είναι ορισμένα από τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Έχουν συνεργαστεί με σπουδαίους στιχουργούς αλλα και συνθέτες, καθώς και με άλλους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς. Θα απολαύσουμε στις 9 Μαΐου μία συναυλία με αρκετές από τις γνωστές τριφωνίες τους αλλά και ιδιαίτερες τετραφωνίες, αφού θα βρεθούν όλοι μαζί πια επί σκηνής.

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος 12 ευρώ

Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v