Λάκης Παπαδόπουλος, Μπλέ και Ζακ Στεφάνου πάνε… Γυάλινο

Ο αγαπημένος Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ συναντά την εκκεντρική περσόνα της Τζώρτζια με τους Μπλε και την νεανική διάθεση του Ζακ Στεφάνου, δίνοντας ραντεβού με την διασκέδαση κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Λάκης Παπαδόπουλος, Μπλέ και Ζακ Στεφάνου πάνε… Γυάλινο
Τι κοινό έχει ένας παλιός γνώριμος με ψηλά ρεβέρ, μια εκκεντρική κόμη χρώματος μπλε, τα κοάλα, τα πάντα και... μια μπάντα; Όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γεμίσουν μουσικό παιχνίδι με δυναμικές, νοσταλγικές και φρέσκιες νότες τις αθηναϊκές Παρασκευές.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, οι Μπλε και ο Ζακ Στεφάνου με την μΠάντα-Κοάλα ξεκινούν τα ερμηνευτικά παιχνίδια τους την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Τρείς δεκαετίες με πρωτότυπα όμορφα τραγούδια πολλά εκ των οποίων έγιναν επιτυχίες και χαρακτηρίζονται πλέον διαχρονικά, ενώνουν τον πιο "παλιό" Λάκη Παπαδόπουλο (με τα ψηλά ρεβέρ) με τούς καταπληκτικούς Μπλε που συνδυάζουν ξένες ηχητικές εμπειρίες με ελληνικό στίχο και τον "νεότερο" Ζακ Στεφάνου με την μΠάντα - Κοάλα σε ένα πρόγραμμα χωρίς μουσικές αναστολές με μοναδικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά και… εμείς καλύτερα.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την "μοναδική" Τζώρτζια, τον "κλασικό" Λάκη, τον "ανεπανάληπτο" Ζακ και 12 μουσικούς οι οποίοι θα εναλλάσσονται πάνω στη σκηνή.



Κάθε Παρασκευή
Ώρα Έναρξης: 22:30
Μπαρ (με ποτό):15€ Τιμή Φιάλης: 140€
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 93 15 600
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v