Mnimonium-30 χρόνια νύχτα: Οι παραστάσεις του Τζίμη Πανούση συνεχίζονται

Παράταση πήρε η επιτυχημένη παράσταση του Τζίμη Πανούση, που θα συνεχίσει την ανελέητη σάτιρα με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.
Mnimonium-30 χρόνια νύχτα: Οι παραστάσεις του Τζίμη Πανούση συνεχίζονται
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τις παραστάσεις του Τζίμη Πανούση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο είναι:

Για την Παρασκευή 11/2
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΚΟΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΣΙΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΟΣΙΜΟΥ
ΠΕΠΗ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ

Για το Σάββατο 12/2
ΜΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΟΥΡΙΔΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΟΒΟΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 
****
Κανονικά συνεχίζεται η εφαρμογή του μνημονίου στην χώρα μας. Κανονικά θα πρέπει να συνεχιστεί και το «Mnimonium» του Τζίμη Πανούση, που «μνημονεύει» τα 30 χρόνια νύχτας και τα κακώς κείμενα της ελληνικής πολιτικής σκηνής –και όχι μόνο.

Με τον εύγλωττο τίτλο «Mnimonium: 30 Χρόνια Νύχτα», ο Τζίμης Πανούσης ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Λεωφόρου Συγγρού μέχρι τα τέλη του Μαρτίου. Ο δημοφιλής Έλληνας showman, ο οποίος καλόμαθε το πιστό κοινό του στην εύστοχη σάτιρα που δεν κρατάει τα προσχήματα, προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό που δεν το έχει κάνει ακόμα, να «έρθει και να καπνίσει ελεύθερα την παράσταση» που έχει ετοιμάσει.

Στην σκιά της κρίσης, της εισόδου της Τρόικας στην Ελλάδα και των κακώς και παραλόγως κειμένων του τόπου μας, ο Τζίμης Πανούσης επεκτείνει το «νυχτερινό» του ταξίδι, όπως μας προειδοποιεί ο τίτλος της παράστασης. Το «δράμα εποχής», όπως χαρακτηρίζονται, μάλλον κυριολεκτικά, τα όσα θα δουν και θα ακούσουν οι θεατές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μας υπενθυμίζει την πορεία ενός έθνους σε κρίση για μια ολόκληρη τριακονταετία –είτε αυτή που πέρασε, είτε αυτή που έπεται.

«Μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι και ο Τζίμης Πανούσης, με αφορμή την οικονομική κρίση βγαίνουν και πάλι στην Συγγρού», αναφέρει με τόλμη η ανακοίνωση της παράστασης και δεν αφήνει αμφιβολία ότι θα απολαύσουμε κλασικό Πανούση που δεν χαρίζεται. Μπορείτε άλλωστε να το διαπιστώσετε, μέσα από τα όσα είπε αποκλειστικά στο in2life (πατήστε εδώ για να δείτε την συνέντευξη).

Στο 143 της «αμαρτωλής» λεωφόρου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όλη η παραπάνω «διεφθαρμένη» παρέα θα παρουσιάζει το «Mnimonium: 30 Χρόνια Νύχτα» .

Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα Έναρξης: 22:30
15€ Μπαρ, 40€ Ελάχιστη Κατανάλωση
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v