Ο Τζίμης Πανούσης στο In2life

Το In2life πήρε την κάμερά του και πήγε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου ο Τζίμης Πανούσης ετοιμάζει τη νέα του παράσταση, "Mnimomium". Μίλησε μαζί του για τις εκλογές που έρχονται, για την αριστερά και για την διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.      

Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Τζίμη Πανούση την Κυριακή 2/1 είναι οι:
Σωτήρης Γκούμας
Ανδρέας Ανδρουλάκης
Δέσποινα Κυρίτση
Διονύσης Περτσινίδης
Κώστας Βαχάρης

Οι τυχεροί έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Το πράγμα δεν είναι καινούριο. Είναι πολλά χρόνια τώρα που κάθε ζωντανή εμφάνιση του Τζίμη Πανούση δημιουργεί αίσθηση. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος με τις εμφανίσεις που ανακοίνωσε νωρίς- νωρίς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Η προσπάθεια να τον περιγράψει κανείς με το «αντισυμβατικός» είναι τόσο συμβατικά κλισέ που… απαγορεύεται. Όχι γιατί ο γνωστός Τζιμάκος είναι τόσο πανκ όσο ο Sid Vicious ή τόσο ροκ όσο ο Όζι Όσμπορν, αλλά γιατί όταν ανοίγει το στόμα του σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς ποια θα είναι η επόμενη ατάκα του.



Τον συναντήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Γυάλινο της λεωφόρου Συγγρού όπου έκανε τις πρόβες για την νέα του παράστασή. “Mnimonium” ο τίτλος της για του φέρνει, λέει, μνήμες και όχι για κανέναν άλλο λόγο.

Παρακολουθήσαμε ένα μέρος της πρόβας και μιλήσαμε με τον Τζίμη Πανούση για το «best των χειρότερων στιγμών του», για τις επερχόμενες εκλογές, τους πρωταγωνιστές τους και τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού. 

Οι παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ξεκινούν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και το αθηναϊκό κοινό θα μπορεί να τις παρακολουθήσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο ίδιος ο Τζίμης καλεί τους πάντες να «έρθουν και να καπνίσουν ελεύθερα την παράσταση» που μαγείρεψε για την φετινή σεζόν.

Δημήτρης Γλύστρας

Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα Έναρξης: 22:30
15€ στο Μπαρ και 40€ ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 
Πρεμιέρα: 29 Οκτωβρίου, 22.30
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v