Φοίβος Δεληβοριάς: Νέος δίσκος, νέα παράσταση στο Μετρό

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στη σκηνή του Μετρό παρέα με μια "μπάντα σούπερ ηρώων", για να παρουσιάσει ένα live βγαλμένο από τις σελίδες ενός κόμικ.
Φοίβος Δεληβοριάς: Νέος δίσκος, νέα παράσταση στο Μετρό
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου είναι: Ζαφείρα Παπαβασιλάκη, Σαγώνα Δήμητρα, Μαρία Ολυμπίου, Λάμπρος Μουλατζίκος, Κωνσταντίνος Σπυριδάκος. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στη σκηνή της Μουσικής Σκηνής Μετρό για 8 παραστάσεις από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Παρέα με μια "μπάντα υπερηρώων", όπως αναφέρει και ο ίδιος, τον μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο, θα μας παρουσιάσουν μία διαφορετική παράσταση η οποία θα είναι λες και βγήκε από τις σελίδες ενός κομιξ.

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.

Ο τραγουδοποιός μας έχει συνηθίσει σε ολοκληρωμένες μουσικές προτάσεις τα τελευταία χρόνια και πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις και αφήνει την καλύτερη γεύση σε όλους. Ο απόηχος των παραστάσεών του κρατάει για καιρό και όλοι αναμένουν τις επόμενες.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 1988 πήγε κάποια από τα τραγούδια του στον Μάνο Χατζιδάκι, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου «Η παρέλαση» τον Νοέμβριο του '89. Τον Ιούλιο του 1995 ακολούθησε ο δεύτερος δίσκος του, με τίτλο «Η ζωή μόνο έτσι είν' ωραία», ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε για πρώτη φορά σε ζωντανή μουσική παράσταση, με τον Διονύση Σαββόπουλο. Έχει κυκλοφορήσει συνολικά επτά δίσκους και τραγούδια όπως «Η υβρεοπομπή», «Η γυναίκα του Πατώκου», «Χάλια», «Ο καθρέφτης», «Αυτή που περνάει», «Θέλω να σε ξεπεράσω», «Η μπόσα νόβα του Ησαΐα», έχουν αγαπηθεί από πολύ κόσμο.

Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους όρθιους, τα τραπέζια θα περιοριστούν και το «Μετρό» θα μεταμορφωθεί σε σκηνικό ειδικά για... «αόρατους ανθρώπους».
 
Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου

Μετρό, Γκύζη και Κάλβου 83
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 22:30
Τηλ. Κρατήσεων : 210 6439089, 210 6461980
Τιμή εισιτηρίου: 15 € με κρασί ή μπύρα
Parking: Γκύζη & Λομβάρδου 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v