Kollektiva: Ροκ πάρτι στον Σταυρό του Νότου

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, οι Kollektiva καλούν φίλους όπως οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Magic De Spell και Όναρ και στήνουν ένα μεγάλο πάρτι με live show, video art και πολύ κέφι, στο Club του Σταυρού του Νότου την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.
Kollektiva: Ροκ πάρτι στον Σταυρό του Νότου
Τι είναι οι Kollectiva; Είναι απλά όπως λένε και οι ίδιοι «Μια ιδέα που εξαπλώνεται. Μια ιδέα που παρασύρει». Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, ανεβαίνουν για μία και μόνο παράσταση στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, με καλεσμένους τους Φίλιππο Πλιάτσικα, Magic De Spell, Όναρ, Kόμη X και Nέβμα, για να μας κάνουν να λικνιστούμε, να χορέψουμε και να ακούσουμε νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες με ρυθμό, groove, σπουδαίες ερμηνείες και εκρηκτική ενέργεια, με τη διαφορετική ματιά των KollektivA.

Οι KollektivA είναι ένα νέο μουσικό σχήμα που με τον ομώνυμο δίσκο τους έρχονται να ανανεώσουν τη μέχρι σήμερα αντίληψή σου για το ελληνικό rock. Ο νέος δίσκος που κυκλοφορεί από τη Lyra αποτελεί ένα καμβά αστικού τοπίου όπου συναντά κανείς υποψιασμένες φάτσες περαστικών, παρέες πιτσιρικάδων που χαμογελούν συνωμοτικά, μικρά σκοτεινά στενά δίπλα σε φωτεινές λεωφόρους, μετανάστες που σου απλώνουν το χέρι, ανθρώπινες σχέσεις που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανές, εκδηλώσεις οργής, αγανάχτηση για ό,τι σε πνίγει, ελπίδα, λεπτές ισορροπίες, την ποίηση του δρόμου, βαμμένους τοίχους με μια ιδέα που εξαπλώνεται…
 
Μέσα σε όλα αυτά η προσωπική πινελιά του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς που είχε την επιμέλεια παραγωγής. Ο ίδιος ο Ξυδούς συμμετείχε στην εκπληκτική διασκευή του κλασσικού εργατικού τραγουδιού “Which Side Are You On”. Η έξτρα έκπληξη είναι η πρωτοποριακή ομάδα Eyellusion που θα οπτικοποιεί τους μουσικούς συνειρμούς με τη χρήση original video art και live show. Τραγούδια που έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα και έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως το «Τώρα Πια», «Which Side Are You On?» και «Μαίρη μην λυπάσαι πια», θα ακουστούν με τέρμα τα γκάζια στη σκηνή του Σταυρού την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

KollektivA
Doors open at 21.30 ~ Ώρα έναρξης: 22.30 ~ Είσοδος με ποτό: 12€
Σταυρός του Νότου Club: Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος, Τηλ.: 210 9226975 και 697 3400396

Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v