James Taylor Quartet: Half and a funk note

Ο James Taylor και η παρέα του έρχονται με "Organic - Satanic Grooves" να ξεσηκώσουν το Half Note για επτά βραδιές γεμάτες acid jazz και acid soul. Κερδίστε προσκλήσεις για να τους απολαύσετε από κοντά.
James Taylor Quartet: Half and a funk note
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να δουν από κοντά τον James Taylor και την παρέα του, την Τρίτη 11/1 στο Half Note είναι οι: Χαλικιόπουλος Γιώργος, Καπάσσας Σταμάτης. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Από τα μέσα των eighties μέχρι τις μέρες μας, το James Taylor Quartet (ή JTQ) ορίζει με ακρίβεια την έννοια της acid jazz –ενός φαινομένου που περικλείει όλη την ουσία και τη δυναμική του φανκ και της σόουλ. Το όχημα του James Taylor ήταν και είναι το όργανο Hammond B-3, και ένα γκρουπ που ξέρει πώς να γκρουβάρει πάνω στην σόουλ τζαζ και τα hits των παλιών σάουντρακ.

Το JTQ ξεκίνησε με το “Mission: Impossible” και, στη συνέχεια, άρχισε να φτιάχνει όλα εκείνα τα dance κομψοτεχνήματα που το έφεραν στην πρώτη γραμμή των βρετανικών κλαμπ. Από τότε, και κυριαρχώντας στην dance σκηνή, ο James Taylor βελτιώνει συνεχώς την ικανότητά του να βρίσκει καινούριους έντονους ρυθμούς και να προσθέτει όλο και πιο αισθησιακά φωνητικά στην (πάντα) acid jazz και acid soul του.

Κάθε φορά, ο James Taylor μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στον πυρήνα του φανκ – και κάθε live του JTQ είναι έκρηξη ρυθμού και αδρεναλίνης. Το JTQ έρχεται ξανά με την εκρηκτική / λειτουργική του σύνθεση για να κάνει τις βραδιές μας funky as ever και να μας ανεβάσει την διάθεση...

James Taylor: όργανο Hammond
Chris Montague: κιθάρα
Adam Betts: ντραμς
Andrew Mckinney: μπάσο
Yvonne Yanney: τραγούδι
Με την υποστήριξη του British Council

Παρασκευή 07/01 έως και Πέμπτη 13/01
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310 
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): Α ΖΩΝΗ: 30€ , Β ΖΩΝΗ: 25€, Γ ΖΩΝΗ & ΒΑR: 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (Γ ΖΩΝΗ & BAR): 15
Ειδικές τιμές ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): 20€, BAR: 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (ΣΤΟ BAR): 10€
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v