Ελευθερία Αρβανιτάκη: Όλα αρχίζουν αλλιώς... στο Παλλάς

Έχουμε συνδέσει τη φωνή της με μερικά από τα πλέον αγαπημένα μας τραγούδια. Έχουμε απολαύσει την υποβλητική σκηνική παρουσία της σε φεστιβάλ που άφησαν εποχή. Τον Φεβρουάριο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στη σκηνή του Παλλάς.
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Όλα αρχίζουν αλλιώς... στο Παλλάς
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Παλλάς, την Παρασκευή 4 Μαρτίου είναι οι: Δήμητρα Ρούκα, Βούλα Κρίτσα, Μαρία Μοναστηριώτου, Βασιλική Παπακυριαζή, Ζηνοβία Γκάτση. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 
 
Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου

Το Παλλάς φιλοξενεί τον Φεβρουάριο, για περιορισμένες εμφανίσεις, μία διεθνώς αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια, από τις σημαντικότερες της ελληνικής μουσικής σκηνής των τελευταίων 25 χρόνων, την Ελευθερία Αρβανιτάκη. H χαρακτηριστική φωνή της Ελευθερίας έχει συνδεθεί με κάποια από τα πλέον αγαπημένα και σημαντικά τραγούδια των ημερών μας, ενώ οι εμφανίσεις της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στέφονται πάντα με μοναδική επιτυχία, αλλά και επιβεβαιώνουν την ουσιαστική και δυναμική σχέση της με το κοινό.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1979 όταν έγινε μέλος στην Οπισθοδρομική Κομπανία, μια μπάντα φοιτητών που έπαιζαν ρεμπέτικα και λαϊκά, ερασιτεχνικά, σε διάφορα κέντρα της Αθήνας. Συνεργάστηκε με πολλούς και σημαντικούς συνθέτες όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ara Dinkjan και άλλοι, και έχει στο ενεργητικό της πάνω από 20 προσωπικούς δίσκους. Έχει εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού και έχει περιοδεύσει σε πολλές χώρες όπως η Ισπανία, το Μεξικό, η Αγγλία, η Γερμανία.

Είναι γνωστή επίσης για την καθηλωτική σκηνική παρουσία της σε κάποιους από τους σημαντικότερους χώρους στην Ελλάδα, αλλά και σε διοργανώσεις παγκοσμίως. Το Womad Festival, το Montreux Festival, η συναυλία του Ιωβηλαίου της Γης στη Ρώμη, η συνεργασία της με τον Philip Glass για 15 συναυλίες παγκοσμίως και η συνεργασία της με τη Cesaria Evora αποτελεούν ορισμένους από τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας της.

Τραγούδια όπως «Μένω εκτός», «Αναστασία», «Το παράπονο», «Χίλιες βραδιές», «Για των ματιών σου το χρώμα», «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», «Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ», «Δυνατά», «Έφυγες νωρίς», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Ζωή κλεμμένη», «Έχε γεια» είναι ορισμένα από τα τραγούδια που ο κόσμος αγάπησε και τραγούδησε. Η Ελευθερία έχει αφήσει το στίγμα και στις διασκευές παλιών επιτυχίων.

Η ίδια αποτελεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία για το κοινό, πλούσια σε ήχους, εικόνες, μνήμες. Οι εμφανίσεις στο Παλλάς αποκαλύπτουν μία Ελευθερία αέρινη αλλά και γήινη, εύθραυστη όσο και δυναμική, με επιλογές από το σύγχρονο και το παλαιότερο ρεπερτόριό της. Μία Ελευθερία μοναδική.

Από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011, για περιορισμένες παραστάσεις
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 30, 40, 50, 60€ (20 € φοιτητικό)

Προπώληση εισιτηρίων:
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00

Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr
Στα Public, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, στην Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easy ticketing σε επιλεγμένα καταστήματα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v