Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μάριος Φραγκούλης: Ραντεβού στο Παλλάς

Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δίνουν ραντεβού στο Παλλάς και μας περιμένουν σε ένα ταξίδι με ελληνικά και διεθνή αγαπημένα τραγούδια. Το In2life θα είναι εκεί.
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μάριος Φραγκούλης: Ραντεβού στο Παλλάς
Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 5/2 είναι οι: Πάτρα Μαρούση, Δέσποινα Τσομή, Κωνσταντίνα Γεωργαλή, Χαρά Σίμου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης, δύο φωνές που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, θέλησαν να εκφραστούν μαζί αυτόν το χειμώνα, να συνυπάρξουν και να μας ταξιδέψουν σε καινούριες μουσικές διαδρομές.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, λοιπόν, συμπράττουν σε μία μουσική παράσταση μόνοι επί σκηνής, Θα ερμηνεύσουν τραγούδια που αιωρούνται υπέροχα στον χρόνο της ωρίμανσης, τραγούδια αγαπημένα, αλλά και τόσο απρόσμενα τόσο από την ελληνική μουσική σκηνή όσο και από το διεθνές πεντάγραμμο.

Η Πρωτοψάλτη υπήρξε πρωταθλήτρια εξαρχής. Ήρθε στην Ελλάδα στα έξι της από την Αίγυπτο και ασχολήθηκε με το στίβο όπου φαινόταν ότι θα έχει μία λαμπρή σταδιοδρομία. Όμως μετά από προτροπή φίλων, κάνει ακρόαση στο Δήμο Μούτση και η ζωή της αλλάζει πορεία. Ακολουθούν και άλλες συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς της τότε εποχής, όπως με το Νίκο Ξυλούρη, το Διονύση Σαββόπουλο, το Σταύρο Ξαρχάκο, το Γιάννη Σπανό και πολλούς άλλους. Το 1985 συνεργάζεται για πρώτη φορά με το συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, παιδικό της φίλο και ο δίσκος Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ, σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, γίνεται σταθμός στην καριέρα της. Έπεται η συνεργασία με το Νίκο Αντύπα και πολλοί ακόμα δίσκοι με τον τελευταίο «Φανερά Μυστικά» να κυκλοφορεί απ' την εφημερίδα Real News κάνοντάς τον τον πρώτο δίσκο της καλλιτέχνιδος που κυκλοφορεί με τιμή κάτω των 5€ (4,25€) αλλά και τον πρώτο που κυκλοφορεί μέσω εφημερίδας. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική της σκηνική παρουσία και τις φωνητικές της επιδόσεις.

Ο Φραγκούλης είναι η περίπτωση τραγουδιστή με κλασσική παιδεία που αγαπιέται συνολικά από το κοινό και όχι μόνο άπο όσους ακούνε κλασσική μουσική και όπερα. Έχει παρακαταθήκη μεγάλους κλασσικούς ρόλους και πολλά διεθνή βραβεία.
 

Τον Απρίλιο του 1999 έκανε την πρώτη του προσωπική συναυλία στην Ελλάδα, στην «Ιερά οδό»
, με ένα ρεπερτόριο που εκτεινόταν σ’ όλη την ιστορία του καλού ελληνικού τραγουδιού, από τους μεγάλους του είδους ώς τους άξιους της καινούργιας γενιάς, αλλά και τραγούδια, ελληνικά ή ξένα, που υπήρξαν σταθμοί στη σταδιοδρομία του. Συνεργάστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τη Ντέμπορα Μάγιερς και πολλούς Έλληνες και ξένους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Το 2008 περιοδεύει στις ΗΠΑ με τη Sarah Brightman. Το 2010 κυκλοφορεί ο δίσκος Η εποχή της αγάπης, με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Η Άλκηστις και ο Μάριος τραγουδούν για την αγάπη με συναίσθημα, ευαισθησία
αλλά και πάθος, ξετυλίγουν το ταλέντο τους στην σκηνή και μας χαρίζουν μια αγκαλιά τραγούδια.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια-Σύμβουλοι Ρεπερτορίου: Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων
Διεύθυνση Οργάνωσης Μουσικού Συνόλου: Τώνια Δραγούνη, Πανίκος Σχοινής

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μάριος Φραγκούλης: Ραντεβού στο Παλλάς
Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 21.00, και για περιορισμένες παραστάσεις.
Τιμές Εισιτηρίων:
20 € (φοιτητικό), 30, 40, 50, 60, 70 €
Προπώληση Εισιτηρίων: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00
Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr
Στα Public, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου.
Στην Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easy ticketing, σε επιλεγμένα καταστήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v