Ποιος τραγουδάει πού
Φθινοπώριασε, αλλά οι μεγάλες πίστες της νύχτας ξαναζεσταίνονται, καθώς μαγειρεύονται νέες συνεργασίες και αρχίζουν οι πρόβες για τις μουσικές εμφανίσεις. Ας δούμε πού τραγουδούν ή πρόκειται να τραγουδήσουν τα μεγάλα ονόματα αυτό το χειμώνα.

Τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως συνηθίζεται, μπαίνουν στον χορό –μεταφορικά και κυριολεκτικά- μετά τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου. Ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση θα μοιράζονται την λαμπερή σκηνή του «Αθηνών Αρένα» από τα μέσα Οκτωβρίου, δίνοντας το έναυσμα για την σύμπραξη των σταρ πρώτου μεγέθους, έχοντας πιθανώς μαζί τους και τον Γιώργο Σαμπάνη.
Σε πιο ποπ διάθεση θα ξεκινήσει ίσως η πιο φρέσκια συνεργασία της χρονιάς στον «Διογένη», όπου η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδάει με τον Αντώνη Ρέμο. Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κλείσει ακόμη κάπου, αλλά πιθανότατα οι φίλοι της θα την απολαύσουν στο «Vox», ενώ ο Νότης Σφακιανάκης κατά πάσα πιθανότητα θα μαζέψει τους φανατικούς «νοτικούς» στην «Ιερά Θέα» (πρώην «Άκρο»). 




