Μουντιάλ 2010: Η στρογγυλή θεά στην γιγαντοοθόνη

Καφές, σνακ, μπύρες, γκολ και θέαμα, πολύωρες αναλύσεις, όμορφες παρουσίες και βουβουζέλες στην διαπασών. Βρήκαμε τα καταλληλότερα μέρη στην Αθήνα για να απολαύσετε τις ντρίμπλες του Messi και του Ronaldo σε extra large διαστάσεις.
Μουντιάλ 2010: Η στρογγυλή θεά στην γιγαντοοθόνη
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μεγάλες τηλεοράσεις LCD, γιγαντοθόνες, άφθονη μπύρα, γευστικά σνακ, πισίνα (προαιρετικά) και όμορφες παρουσίες. Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε την φάση των «8» του φετινού Μουντιάλ;

Εμείς όχι. Βγαίνουμε λοιπόν εκτός σπιτιού, συναντιόμαστε με την παρέα, πείθουμε και τις γυναίκες που θεωρούν «γλύκα» τον Messi και «κουκλί» τον Kaka να έρθουν μαζί μας και ψηφίζουμε για το μέρος στο οποίο θα πάμε για να απολαύσουμε σε full διαστάσεις την πιο θεαματική αθλητική διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα σας δούμε εκεί.

Ο Messi είναι... Κέντρο

* All-day και all-year cafe του ομίλου Envy, το Nuevo Café στην Πανόρμου (Πανόρμου 70-72, τηλ.: 210 6928318) επιστρατεύει τις μεγάλες τηλεοράσεις του στην υπηρεσία του φετινού Μουντιάλ. Παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές φάσεις θα απολαύσετε τις εξαιρετικές του δημιουργίες με βάση τον espresso και τη σοκολάτα, σε lounge ατμόσφαιρα η οποία όσο νυχτώνει ανεβάζει ρυθμούς. Αν οι βουβουζέλες σας ταλαιπωρήσουν τα αυτιά, πάρτε την εκδίκησή σας στο Karaoke που ξεκινά μετά το τέλος των αγώνων και αποκαλύψτε τον  τραγουδιστή που πάντα κρύβατε.

* Μουντιάλ και gadget shopping γίνεται; Γιατί όχι. Το Public Café στον πέμπτο όροφο του εντυπωσιακού κτιρίου στο Σύνταγμα (Καραγεώργη Σερβίας 1, τηλ.: 210 3246210) θα παίζει καθημερινά όλους τους αγώνες του Μουντιάλ, αν και όπως μας πληροφόρησαν η τηλεόραση δεν θα έχει ήχο. Οπότε έχετε δύο επιλογές: είτε θα φέρετε τις δικές σας βουβουζέλες και θα φτιάξετε ατμόσφαιρα κερκίδας, είτε θα συμβιβαστείτε με την μικρότερη τηλεόραση του café που βρίσκεται στην είσοδο.

* Αιθέριες υπάρξεις, deluxe καταστάσεις, wet look και τεράστιες LG οθόνες για τα μάτια σας μόνο. Δροσιστείτε στην 25αρα πισίνα του Hilton (Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281.801)και μετά βουτήξτε στις ξαπλώστρες αγκαλιά με μια παγωμένη μπύρα ή μια δροσερή μαργαρίτα για non stop παρακολούθηση μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη. Και αν η αναμέτρηση δεν έχει το αναμενόμενο ενδιαφέρον μην ξενερώσετε. Θα έχετε άφθονες εναλλακτικές για να ταξιδέψετε το βλέμμα σας εντός και εκτός της πισίνας. Αυστηρά και μόνο για singles.

* Ανήκετε στους hardcore fans της στρογγυλής θεάς, αλλά θα θέλατε να ανταλλάξετε και δυο τρεις κουβέντες μετά το τέλος του αγώνα με κάποιον «ειδικό»; Σας αρέσουν τα βιβλία; Προτιμάτε τον εναλλακτικό χαρακτήρα των Εξαρχείων και απεχθάνεστε τα trendy spots; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι καταφατική, τότε είστε ήδη καθ’ οδόν για το ιστορικό Floral Books & Coffee (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τηλ.: 210 3800070). Εδώ πέρα του ότι θα παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Μουντιάλ, θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε αμφισβητούμενες φάσεις, να αναλύσετε τακτικές και να πείτε ευθαρσώς την άποψή σας επί παντός ποδοσφαιρικού επιστητού. Μετά το τέλος του κάθε αγώνα, ένας «ειδικός» sportscaster θα είναι εκεί για να συζητήσει με το κοινό. Η αρχή έγινε προχθές με προβλέψεις και αναλύσεις του Γιάννη Διακογιάννη.

O Ronaldo είναι V(i)P

* Άφθονα cocktails, λαχταριστά snacks που έχουν αφήσει ιστορία, αμερικάνικη διακόσμηση και όμορφος κόσμος: Μερικοί μόνο από τους λόγους που προτιμάμε τα TGI Friday’s και δη αυτά που βρίσκονται στην καταπράσινη πλατεία του Κεφαλαρίου. Καθίστε στα σκαμπό του μπαρ, αποκτήστε οπτική επαφή με κάποια από τις τηλεοράσεις του εστιατορίου, παραγγείλετε μια από τις καινούργιες extra large μαργαρίτες (συστήνουμε ανεπιφύλακτα λεμόνι) ή ένα daiquiri και αφεθείτε στην μαγεία της στρογγυλής θεάς. Απαραίτητο συνοδευτικό ένα πιάτο spicy nachos ή μια μερίδα φτερούγες ΒΒQ με Jack Daniels Sauce.
 
* Κλασσικό All Day στέκι το Déjà vu στο Mall (και το αδερφάκι του στο Κεφαλάρι), εξοπλίστηκε με πολλές οθόνες για να παρακολουθήσετε τους αγώνες από κάθε γωνιά και να αποκτήσετε σφαιρική άποψη για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Εντωμεταξύ, θα φάτε χορταστικά burgers, δροσιστικές σαλάτες και εξαιρετικές quesadillas για να συνοδεύσετε τις γενναίες δόσεις μπύρας ή cocktails.

* Οι Μουντιαλικοί ροκάδες θα εκτιμήσουν δεόντως την κίνηση του cult Blueprint (Βασιλίσσης Σοφίας 17, Μαρούσι. Τηλ. 210.61.29.293)στο Μαρούσι να εγκαταστήσει προτζέκτορα για τους βραδινούς αγώνες του Μουντιάλ. Γκολ, φάσεις, θέαμα, βαρελίσιες μπύρες, ροκ κόσμος και τα riffs του Slash από τους Guns 'n' Roses να φτιάχνουν ατμόσφαιρα.

Ο Kaka σεντράρει Νότια

* Sports Café με τα όλα του, το Winners Grill στην Νέα Σμύρνη (Ελευθερίου Βενιζέλου 78, Νέα Σμύρνη. Τηλέφωνο: 2109340800) ενδείκνυται για κρεατοφαγία, κατανάλωση μπύρας και φυσικά παρακολούθηση αθλητικών events παντός είδους. Το Μουντιάλ όπως είναι αναμενόμενο έχει την τιμητική του αυτή τη περίοδο, με τις πέντε τηλεοράσεις του μαγαζιού να παίζουν non stop όλους τους αγώνες. Οπλιστείτε με γύρους, κεμπάπ και ψαρονέφρι, δοκιμάστε την φοβερή Ceasar’s και ανοίξτε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη Χρήστο Ιακώβου για την άρση... μπυρών.

* Μπύρες, λουκάνικα και ποικιλίες τυριών σερβίρονται σε χορταστικές ποσότητες για να συνοδέψουν τους αγώνες στην μπυραρία Draft στο Φάληρο, κοντά στην κεντρική πλατεία. (Λεωφ. Ποσειδώνος 29 & Εσπέρου, Παλαιό Φάληρο Τηλ. 210 9824175). Ροκ διάθεση, όμορφη ατμόσφαιρα, νεαρόκοσμος και ένας προτζέκτορας με δύο τηλεοράσεις στις.. υπηρεσίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

* Ιδανικό μέρος για άραγμα, χαλαρό ποτάκι και... δημόσιες σχέσεις, το Balux Café θα σας υποδεχτεί στα σούπερ αναπαυτικά μαξιλάρια του για να απολαύσετε τους αγώνες του Μουντιάλ, όσο πιο χαλαρά γίνεται. Μετά το τέλος τους, επιβάλλεται μια επίσκεψη λίγο πιο δίπλα στο ομώνυμο club και all night long λικνίσματα σε mainstream και rnb ρυθμούς.

Καλή θέαση!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v