Μulti-ethnic party από MTV και Public παρέα με τους Smokey Bandits

Σε ένα ξέφρενο multi-ethnic party μας καλούν το MTV και τo Public Cafe Πειραιά, για να απολαύσουμε ζωντανά τους Smokey Bandits. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα all-inclusive τραπέζι την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 20.00.
Μulti-ethnic party από MTV και Public παρέα με τους Smokey Bandits
Το MTV και το Public μας ταξιδεύουν μέσα σε μια νύχτα στα Βαλκάνια, το Μεξικό, τη Βραζιλία και την Αφρική μέσα από τις μουσικές των Smokey Bandits. Την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 20.00, μπορείτε να απολαύσετε το πολυσυλλεκτικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, εντελώς δωρεάν στην ταράτσα του Public Café στον Πειραιά.

Οι Smokey Bandits είναι μια μπάντα που αποτελείται από δεκατέσσερα μέλη και που μουσικά κινείται σε ένα φάσμα από τους Gotan Project μέχρι και τους Calexico. Χρησιμοποιώντας στοιχεία της ελληνικής αλλά και της βαλκανικής μουσικής, δίνουν ένα μοναδικά δυναμικό χαρακτήρα στον ήχο τους.

Το Smokey Bandits project ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2007 στην Αθήνα στο studio των Quasamodo και ολοκληρώθηκε με τις τελευταίες συνθέσεις και μίξεις στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2009. Ο ήχος τους είναι κυρίως επηρεασμένος από τα soundtrack cult ταινιών, σκηνοθετών όπως των Quentin Tarantino, Guy Ritchie, Danny Boyle και Pedro Almodovar.

Το Public Café στον Πειραιά μας περιμένει την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 20.00, για να απολαύσουμε τους Smokey Bandits ζωντανά και να ταξιδέψουμε στις μουσικές του κόσμου περέα με το MTV.

Public Cafe Πειραιά: Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154, Πειραιάς, Τηλ:210 4126460 - Δείτε το στον χάρτη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v