Thriller Live: Ο βασιλιάς της ποπ ζωντανεύει στο Badminton

Έναν χρόνο μετά από τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, ένα εντυπωσιακό tribute show έρχεται στο θέατρο Badminton για να μας θυμίσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της μουσικής καριέρας του Michael Jackson.
Thriller Live: Ο βασιλιάς της ποπ ζωντανεύει στο Badminton
Έχοντας ήδη εντυπωσιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης με την πλούσια παραγωγή του και τις εκρηκτικές εμηνείες, το show Thriller Live, αφιερωμένο στη μουσική καριέρα του θρυλικού Michael Jackson, έναν χρόνο μετά την είδηση του θανάτου του, έρχεται στο Θέατρο Badminton από τις 9 έως τις 28 Ιουνίου 2010. O βασιλιάς της ποπ ξαναζεί, μέσα σ` ένα υπερθέαμα με δεκάδες τραγούδια του, από την soul εποχή των Jackson 5 μέχρι τη disco - funk – rock σόλο καριέρα του.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του show, πρόκειται για το πρώτο ζωντανό, θεατρικό αφιέρωμα στον Michael Jackson και την πιο επιτυχημένη παράσταση αυτή τη στιγμή στο West End του Λονδίνου. Όταν ξεκίνησε, στις 2 Ιανουαρίου του 2009 στο Lyric Theatre του Λονδίνου, είχε ήδη κάνει τρείς επιτυχημένες περιοδείες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, στη Γερμανία, την Ολλανδία και την Σκανδιναβία. Οι κριτικές είναι διθυραμβικές, τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα και το show αυτή τη στιγμή μεσουρανεί στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία του, στην οποία περιλαμβάνονται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Το show, έμπνευση του μεγαλύτερου ίσως φαν του Michael Jackson και των Jackson 5, του Adrian Grant, ξεκίνησε από το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Michael. Χρόνο με τον χρόνο, αυτό το ετήσιο «πάρτυ» εξελίχθηκε σε show και τελικά γιγαντώθηκε τόσο, που έφτασε στην παγκόσμιας εμβέλειας παράσταση Thriller – Live.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, το Thriller – Live είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται από το 2008, πριν τον θάνατο του Michael Jackson, όταν οι παραγωγοί είχαν άρχισει να αναζητούν, μέσα από μεγάλες ακροάσεις, τον ιδανικό νεαρό ηθοποιό, τραγουδιστή και χορευτή που θα ενσάρκωνε τον Jackson. Τελικά, υλοποιήθηκε η εξής ιδέα: ο Michael Jackson, μία τόσο πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα δεν είχε ένα, αλλά πολλά πρόσωπα. Έτσι, όχι ένας, αλλά έξι διαφορετικοί καλλιτέχνες επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν τις διαφορετικές φάσεις της καλλιτεχνικής προσωπικότητας του Michael Jackson. Ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι.

Το καστ του Thriller – Live περιλαμβάνει, επίσης, ένα πλήθος από τους πιο ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες και εκπληκτικούς χορευτές – πώς, άλλωστε, θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν έχουν να ζωντανέψουν τον θρύλο στη σκηνή, τα καλύτερα τραγούδια και τον συγκλονιστικό χορό του Βασιλιά της Ποπ;

Τελικά, οι συντελεστές καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο πάρτι, όπως συνήθιζαν να είναι και οι συναυλίες του ίδιου του Jackson. Απίστευτος ηλεκτρισμός, εντυπωσιακά εφέ και κοστούμια, εκθαμβωτικές χορογραφίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Gary Lloyd, γνωστού από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Leona Lewis, Will Young, Robbie Williams, Kelly Clarkson και Girls Aloud καθώς και πρόσθετες χορογραφίες από τον LaVelle Smith Jnr, που έχει τιμηθεί πέντε φορές με βραβείο του MTV.

Όλος αυτός ο ηλεκτρισμός, η ενέργεια, η χαρά, το πάθος και ο ενθουσιασμός που μετέδιδε ο Michael Jackson στις συναυλίες του, ο εκρηκτικός χορός του και η υπέροχη funk, soul, disco, τα γεμάτα δύναμη pop κομμάτια του και ο ροκ ήχος της κιθάρας της μουσικής του, υπόσχονται να ζωντανέψουν στη σκηνή του Badminton, δημιουργώντας στους θαυμαστές του Jackson ελπίδες ότι εκεί θα ζήσουν «το πάρτι της χρονιάς».

Thriller Live
1-6 Ιουνίου 2010 Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
9-28 Ιουνίου 2010 Θέατρο Badminton

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Δευτέρα: 21:00, Τρίτη: off, Τετάρτη: 21:00, Πέμπτη: 21:00, Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 17:30 & 21:00 και Κυριακή: 17:30 & 21:00.

Τιμές εισιτηρίων: Το Θέατρο Badminton συμπάσχοντας με την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά κυρίως όλων των πολιτών, αποφάσισε να κάνει κάτι που ελπίζει να αλλάξει τη διάθεση όλων. ΑΛΛΑΖΕΙ τις ΤΙΜΕΣ των παραστάσεων του THRILLER LIVE!, σε γενική είσοδο 25€ και σπουδαστικό στα 20€ για όλες τις παραστάσεις, τόσο στη Θεσσαλονίκη (1-6 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής), όσο και στην Αθήνα (9-28 Ιουνίου, στο Θέατρο Badminton).

Για αγορά εισιτηρίων: 210 88 40 600, www.ticketnet.gr .
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v