To Half Note μας αποχαιρετά με τέσσερις μουσικές εκπλήξεις

Τζαζ 100%, rock % roll και… μπλε βελούδο: Το πρόγραμμα του Half Note, το τελευταίο για την σεζόν που ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου, δεν θα μπορούσε να μας αποχαιρετήσει με καλύτερο -μουσικό- τρόπο.
To Half Note μας αποχαιρετά με τέσσερις μουσικές εκπλήξεις
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της Σίας Κοσκινά στις 12/5 είναι οι: 

ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΠΛΩΜΑΡΙΤΟΥ
ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΝΤΙΝΑ

Συνεχίστε να δηλώνετε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 15 Μαΐου 2010. Μείνετε on-line μέχρι το πρωί της Παρασκευής 14 Μαΐου που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.


Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, το Half Note Jazz Club ολοκληρώνει τις παραστάσεις του με τέσσερις συναυλίες αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών από την jazz, rock & roll και 80’s ballads μουσική σκηνή, καθώς και με διαχρονικά τραγούδια του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, από 8 έως 16 Μαΐου. Ποιους θα απολαύσουμε στις τελευταίες ζωντανές παραστάσεις της πιο… jazz μουσικής σκηνής της πόλης;

8 με 10 Μαΐου 2010
Γιώργος Χατζηνάσιος

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει τον εαυτό του στον χώρο της τζαζ. Σε ένα πρόγραμμα Τζαζ 100%, με ιδιαίτερες συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος κατά καιρούς, οι οποίες θα ακουστούν στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσουν κλασσικά κομμάτια της παγκόσμιας τζαζ σκηνής. Με συνεργάτες τους σολίστες Αλέκο Χρηστίδη στα ντραμς, Αντώνη Λαδόπουλο στο σαξόφωνο, Μάνο Λούτα στο κόντρα μπάσο και την Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.

11 Μαΐου 2010
The BURGER PROJECT Live

H καταπληκτική αρμάδα των General Konzou, Al the X-King, Cosmic Communist και Mosh Holiday παίρνουν στρώσεις από rock & roll, ska, balkan, swing και 80’s μπαλάντες και τις σερβίρουν διασκεδάζοντας. Μια πολύχρωμη γευστική πρόταση με πολλούς φανατικούς σε ολόκληρη την υφήλιο - όποια κι αν είναι η ηλικία, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να χοροπηδάτε χαμογελαστοί με κάποιο κομμάτι που αγαπάτε (να μισείτε) ή απλά το ξέρατε αλλιώς.


12 με 14 Μαΐου 2010
Σία Κοσκινά σε τραγούδια από τον κινηματογράφο

«Μπλε Βελούδο» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης, που ανιχνεύει τον χώρο της μουσικής από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Η ηθοποιός - musical performer Σία Κοσκινά και ο πιανίστας-συνθέτης Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (επικεφαλής τετραμελούς μουσικού συνόλου), μας ταξιδεύουν στον χρόνο του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, ερμηνεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια και μουσικές του εικοστού αιώνα, καθώς και ήχους και φωνές ανθρώπων που αγαπήσαμε (Piaf, Webber, Weill, Fellini). Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια των Nino Rota, Henry Mancini, Nicola Piovani, Rene Aubry, Andrew Lloyd Webber, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Δημήτρη Παπαδημητρίου κ.ά., αποτελούν το μουσικό υλικό του Μπλε Βελούδου.

15 και 16 Μαΐου 2010
Human Touch

Ο David Lynch, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου και ο Σταύρος Λάντσιας είναι τρεις μουσικοί με ιδιαίτερη προσωπική πορεία που λειτουργούν συμπληρωματικά στην έμπνευση, στην αίσθηση και στην απόδοση. Ο ένας παίρνει από τον άλλον και τελικά, καθένας δίνει κάτι παραπάνω από αυτό που θα έδινε μόνος του. Γίνονται ακόμη πιο… human, ίσως γιατί αφήνονται πιο ελεύθεροι, ίσως γιατί περνούν καλά μαζί. Καθαρή τζαζ και αυτοσχεδιασμός από τρεις δεξιοτέχνες της ελληνικής τζαζ μουσικής σκηνής.

HALF NOTE JAZZ CLUB: Τριβωνιανού 17, Μετς, 11636, Αθήνα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Τηλ. 210-9213310 και www.ticketnet.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ CLUB: 210-9213360
Γενική Είσοδος (με ποτό): 25€
Φοιτητικό: 15€
Ώρα έναρξης: 22.30

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v