Summer Clubs: Ας αρχίσουν οι - πρώτοι - χοροί

Δροσιστικά cocktails, pool parties, γνωστοί Dj’s από την εγχώρια και την ξένη σκηνή, φαντασμαγορικά events και χορός μέχρι πρωίας. Τα πρώτα καλοκαιρινά clubs ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό και η καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.
Summer Clubs: Ας αρχίσουν οι - πρώτοι - χοροί
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μετά την Εβδομάδα των Παθών, η εβδομάδα που διανύουμε θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως Εβδομάδα των Χορών. Τα πρώτα mega clubs τα οποία κυριάρχησαν στο χειμερινό nightlife έκαναν ήδη ή ετοιμάζονται να κάνουν το καλοκαιρινό ντεμπούτο τους στην παραλία, βάζοντάς μας από τώρα σε summer mood. Παλιοί μας γνώριμοι με ανανεωμένη διακόσμηση, νέες και πολλά υποσχόμενες αφίξεις, θεματικά events, μετακλήσεις γνωστών dj’s από την ξένη μουσική σκηνή και πολλές ακόμα εκπλήξεις υπόσχονται να μας κρατήσουν... καθηλωμένους στα καλοκαιρινά dancefloors. Και έπεται συνέχεια...
 
Balux Revival: Τον… χορό των openings άνοιξε το Μεγάλο Σάββατο το γνωστό και αγαπημένο club restaurant της παραλιακής, το οποίο και φέτος συνεχίζει την λειτουργία του στο χώρο της πισίνας του Αστέρα της Γλυφάδας, ο οποίος ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε με επίπεδα που έχουν όμορφη θέα στην θάλασσα. Στο χώρο του club θα λειτουργήσει επίσης από τα μέσα Μαΐου εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα.

Από τις 5 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, το Balux συνεργάζεται με το Mad για να διοργανώσει ζωντανές εμφανίσεις διαφόρων Ελλήνων καλλιτεχνών αλλά και συγκροτημάτων, ενώ από 6 Μαΐου και κάθε Πέμπτη θα φιλοξενεί στα decks του μεγάλα ονόματα της house σκηνής. Τέλος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, την μουσική θα επιμελούνται οι dj Dim trik και dj Jojo.  Είσοδος: 15€ με ποτό, τιμή φιάλης: 110€, τηλέφωνο: 210.8941620. Balux club, Βασ. Κωνσταντίνου Β58, εντός Αστέρα Γλυφάδας.

Ακρωτήρι Boutique: Ακόμα ένας «συνήθης ύποπτος» της παραλιακής επιστρέφει δριμύτερος. Ο λόγος φυσικά για το Ακρωτήρι το οποίο σε συνεργασία με το αθηναϊκό Boutique ανοίγει τις πύλες του στο γνωστό hot spot στον Άγιο Κοσμά, αυτή τη Παρασκευή 9 Απριλίου, με ένα glam opening που θα συζητηθεί. Βασ. Γεωργίου Β5, Άγιος Κοσμάς. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9859147-9.

Candy Bar South: Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Το γνωστό club restaurant δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την σειρά των καλοκαιρινών openings και έτσι ανοίγει και αυτό τις πύλες του, την Πέμπτη 8 Απριλίου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Κάθε Τρίτη στα decks θα βρίσκεται ο Κώστας Ζήκος σε Wet and Wild βραδιές αφιερωμένες στην house σκηνή, η Τετάρτη θα είναι αφιερωμένη στους Greek Lovers με έλληνες καλλιτέχνες και Dj’s, κάθε Πέμπτη θα διοργανώνονται τα Thriller Nights με χορευτική RnB και Hip Hop μουσική και resident dj’s τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Νίκο Τζεμανάκη, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο resident djs ( Dj Teo Kintis - Dj Young) θα επιλέγουν τραγούδια από την mainstream μουσική σκηνή. Τις Κυριακές τέλος, το Candy Bar θα γεμίζει με ήχους της R&B και Hip Ηop μουσικής, με resident djs τους dj Ice , dj Fourt, dj Young και τον dj mr Chi. Είσοδος με ποτό 15€, τιμή απλής φιάλης 110€ και σπέσιαλ φιάλης 120€. Λ.Ποσειδώνος, 2Η στάση τραμ Αγ.Κοσμά (πίστα καρτ). Τηλ: 210 3463080.

W Night Club Athens / Poolside Dreams: Το hit club του Κολωνακίου W. βάζει τα καλοκαιρινά του και μεταφέρεται στον ανακαινισμένο χώρο του Cataralla στην Γλυφάδα (πρώην Mao), με κύρια ατού την εντυπωσιακή Kingsize πισίνα στο κέντρο του και την όμορφη θέα στην θάλασσα. Τα θεματικά parties θα κάνουν την διαφορά με το πετυχημένο Show me Love (Rnb & House) party και house party της Κυριακής με τους Dj Viton και Cj Jeff να ξεχωρίζουν . Παρασκευές και Σάββατα θα παίζουν mainstream μουσικές. Είσοδος: 15€, τιμή φιάλης: 110€. Διαδόχου Παύλου, Παραλία Γλυφάδας. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972700712.

Kalua Summer: Ανανεωμένο και με κυκλαδίτικο στυλ το Kalua στο Πόρτο Ράφτη επανέρχεται δριμύτερο, έχοντας ανοίξει τις πύλες του στο αθηναϊκό – και όχι μόνο- κοινό από το Μεγάλο Σάββατο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το χειμερινό Kalua στην οδό Αμερικής θα κλείσει. Αντίθετα, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν. Το καλοκαιρινό Kalua θα δουλεύει αρχικά Παρασκευές και Σάββατα με resident dj τον Kimon K. , ενώ στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και εστιατόριο που θα σερβίρει μεσογειακές γεύσεις και… after clubbing λιχουδιές. Είσοδος: 10€. Κρατήσεις: 210 3608304, 22990 71296 και 6937900201.

Virgin Prova: Το κλασσικό club Prova της Νέας Μάκρης αναγεννιέται, αλλάζει όνομα και διακόσμηση και μας συστήνεται ξανά ως… Virgin Prova. Το opening έγινε το Μεγάλο Σάββατο και τα καλύτερα έρχονται. Η διαρρύθμιση των χώρων έχει αλλάξει και το κάτω stage θα λειτουργεί από τον Μάιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ξαπλώστρες και beach bar με δροσερά cocktails. Αρχικά θα δουλεύει μόνο Σάββατα, με mainstream επιλογές, ενώ από τον Μάιο θα ξεκινήσουν τα καθημερινά events με guest dj’s παραγωγούς του Love radio, του Sfera και του Ρυθμός. Είσοδος: 10€, φιάλη: 100€. Λεωφόρος Ποσειδώνος 37, Νέα Μάκρη. Τηλέφωνο: 6942649160 και 22940-94060.

Messiah Club-Restaurant: Το Κολωνακιώτικο club restaurant ανοίγει τις καλοκαιρινές του πύλες στις 14 Απριλίου με καλεσμένο τον Bob Sinclair και όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι θα φιλοξενήσει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού guests – έκπληξη. Κάθε Τρίτη θα διοργανώνονται τα Gifted Parties με RnB, κάθε Τετάρτη τα My Precious Nights, κάθε Πέμπτη Best Radio Nights με τους παραγωγούς του Best και ηλεκτρονικά beats, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα παίζει ο resident Dj Simos V και η ομάδα του, ενώ τις Κυριακές θα συνεχιστούν τα καθιερωμένα Greek Nights με τον Δρόμο 89.8 FM. Στο opening η είσοδος θα κοστίζει 40€ με ποτό, ενώ η φιάλη 200€. Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108944558.

Villa Mercedes: Με καλοκαιρινή διάθεση- αλλά στην ίδια τοποθεσία- εμφανίζεται και το Villa Mercedes στο Γκάζι, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε έχει αλλάξει εντελώς την εσωτερική του διακόσμηση, αποκτώντας ένα summer feeling. Το πρώτο μεγάλο event θα γίνει αυτήν την Τετάρτη 7 Απριλίου με τους Villa resident DJ’s Gigli & Anjelο. Είσοδος: 15€, φιάλη: 100€ η απλή και 120€ η σπέσιαλ. Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Ρουφ, 2103422606, 2103422886.

Kingdom Live Host:
Νέο concept για τον χώρο του "Ειρηνικού" στην Βούλα, ο οποίος έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς τα Galea, Guzel και προσφάτως το Room. Λειτουργώντας ξανά ως club restaurant με sushi και μεσογειακές γεύσεις, το Kingdom θα φιλοξενεί προς το παρόν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος θα ερμηνεύει ζωντανά της ελληνικές ενότητες του mainstream προγράμματος. Για περισσότερα θεματικά events μείνετε συντονισμένοι... Το επίσημο opening θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου. Κωνσταντίνου Καρμανλή 4. Τηλέφωνα κρατήσεων: 6974653969, 6984192380.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v