Ο Γυρος Του Κόσμου με τρεις φωνές στο Παλλας

Επαναλαμβάνοντας την περσινή τους επιτυχία, η Μαρία Φαραντούρη, η Έλλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου, συναντιούνται ξανά στην σκηνή του Παλλάς για να μας (ξανά) ταξιδέψουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στις μουσικές του κόσμου.

Ο Γυρος Του Κόσμου με τρεις φωνές στο Παλλας
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σπουδαία μουσική τους συνάντηση, μετά από δέκα χρόνια, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Παλλάς, η Μαρία Φαραντούρη, η Έλλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου, με ιδιαίτερη διαδρομή η καθεμιά στη world μουσική, θα συναντηθούν ξανά στη σκηνή του Παλλάς την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 στις 21:00 για να κάνουν τον γύρο του κόσμου με το ρεπερτόριο, τις εικόνες, τις διαφορετικές εμπειρίες, τις νέες εντυπώσεις, τις καινούργιες αισθητικές που έχει αποκομίσει η καθεμιά, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία.

Οι τρεις μεγάλες φωνές, ενώνουν το ιδιαίτερο ύφος, τη λυρικότητα, το πάθος και τις ερμηνείες τους σε μία παράσταση– πανδαισία φωνητικών αποχρώσεων και μαγευτικών ήχων. Με καλλιτεχνική ανάγκη να ξαναβρούν τις μελωδίες και τη μουσική ψυχή κάθε χώρας, συλλέγουν ηχοχρώματα διαφορετικών πολιτισμών και ταξιδεύουν μαζί στις εθνικές μουσικές του κόσμου.

Σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι για το γύρο του κόσμου, ξεκινούν από την Ελλάδα, τη δημοτική και τη βυζαντινή παράδοση, τα ρεμπέτικα, το έντεχνο και περνώντας από τα Βαλκάνια, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, φτάνουν ως τη Βόρειο Αμερική με τα spiritual και τα gospel, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Συνταξιδιώτες τους ο σπουδαίος πιανίστας Τάκης Φαραζής, (Ενορχήστρωση, Πιάνο, Ακορντεόν) και μια ορχήστρα με εξαίρετους σολίστ όπως David Lynch (Πνευστά, Κρουστά), Θωμάς Κωνσταντίνου (Νυκτά έγχορδα), Γιώργος Καλούδης (Τσέλο, Κρητική λύρα, Κρουστά), Διονύσης Βερβιτσιώτης (Βιολί), Πέτρος Βαρθακούρης (Μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (Ντραμς)

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός φώτων: Αντώνης Τσάβαλος


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20, 30, 35, 45, 50, 60 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 9.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00 -20.00
Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet : www.ellthea.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v