Φοίβος Δεληβοριάς: Επί σκηνής του "Μετρό" με νέο δίσκο

Καινούργια τραγούδια, τριάντα μουσικά όργανα επί σκηνής, ένα "Big Band" δύο ατόμων και μια γυναικεία φωνή, χαρακτηρίζουν τις οχτώ εμφανίσεις... λιτότητας του Φοίβου Δεληβοριά στην μουσική σκηνή του Μετρό.  
Φοίβος Δεληβοριάς: Επί σκηνής του Μετρό με νέο δίσκο
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μπουν κι αυτοί σε πρόγραμμα λιτότητας, παρουσιάζοντας από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι τις 27 Μαρτίου στο «ΜΕΤΡΟ» τη μουσική παράσταση «BIG BΑΝD» με 30 μουσικά όργανα επί σκηνής.

Την «μεγάλη μπάντα» αποτελούν στην ουσία οι εξής... δύο: ο Σταμάτης Σταματάκης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κατσάνος , συλλέκτης και σολίστας όλων των μουσικών οργάνων που δεν σκέφτεται ποτέ να μάθει κανείς: μουσικό πριόνι, theremin, βιμπραντονεόν, hang, καλίμπα, glockenspiel, στυλόφωνο είναι λίγα μόνο από τα όργανα που χρησιμοποιεί στην παράσταση, στήνοντας ένα «μουσικό περίπτερο» που ίσα-ίσα αφήνει λίγο χώρο στην κιθάρα και στο πιάνο του Φοίβου.

Οι τρεις τους, παρέα με τη Ρένα Μόρφη στο τραγούδι, «παίζουν» με το υλικό του τραγουδοποιού, ενώ παράλληλα επισκέπτονται τραγούδια του Cohen και του Brassens αλλά και του Καζαντζίδη και της Πλάτωνος. Η ουσιαστική όμως αφορμή για τις βραδιές στο «ΜΕΤΡΟ» είναι η πρώτη παρουσίαση των καινούργιων τραγουδιών του Δεληβοριά, πριν αυτά δισκογραφηθούν.

Αν θέλετε λοιπόν να γίνετε μέλη στην «BIG BAND» και να φέρετε και στη ζωή μερικά καινούργια τραγούδια δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο «ΜΕΤΡΟ». Η φτώχεια άλλωστε θέλει... πολυτέλειες.

ΜΕΤΡΟ
Γκύζη & Κάλβου
Τηλ. 210 – 6461980
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.30
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v