Venue club: Ας... συνεχίσουν οι χοροί

Το μεγαλύτερο dance club της Αθήνας, συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη του πορεία στο nightlife της πόλης, διοργανώνοντας κεφάτα parties και φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής.
Venue club: Ας... συνεχίσουν οι χοροί
Η συνταγή πέτυχε και επαναλαμβάνεται. Μετά το περσινό, δυναμικό του comeback στην νυχτερινή ζωή της πόλης, το θρυλικό Venue επιστρέφει και φέτος με δυναμικά parties και συνεργασίες με καταξιωμένους - ξένους κατά κύριο λόγο - Dj’s. Τι άλλαξε λοιπόν; Ουσιαστικά τίποτα. Αλλά δεν μας πειράζει.

Το επισκεφτήκαμε Παρασκευή, συγκεκριμένα την μέρα που εμφανίστηκε ο Αργεντινός house Dj Hernán Cattáneo. Αν δεν θέλετε να αφήσετε στο parking του club το αυτοκίνητό σας, τότε ετοιμαστείτε για τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο αναζήτησης θέσης parking. Πιθανώς και περισσότερο. Παρασκευές και Σάββατα η περιοχή είναι κυριολεκτικά γεμάτη και η εύρεση θέσης θυμίζει... τζόγο. Η ουρά έξω από το club αρκετά μεγάλη, αλλά στην είσοδο για τα τραπέζια τα πράγματα είναι πιο άνετα.

Γενικά, σας συνιστούμε να προτιμήσετε την κράτηση τραπεζιού, ιδιαίτερα τις μέρες που παίζει κάποιος γνωστός Dj. Η πόρτα είναι αυστηρή, αλλά σε λογικά πλαίσια. Φροντίστε πάντως, να υπάρχει ισορροπία στην αναλογία ανδρών/γυναικών της παρέας. Το Dance Stage του club, αν και αρκετά μεγάλο, δυστυχώς δεν επαρκεί όταν υπάρχει μεγάλη κοσμοσυρροή και το πιο πιθανό είναι να σας σπρώχνουν συνέχεια, να σπρώχνετε, να εκνευριστείτε και ούτω καθ’ εξής. Έχετε υπόψη σας ότι το τραπέζι (vip, prive ή κανονικό) «χωράει» μέχρι έξι άτομα.
 
Ο χώρος του club δεν έχει αλλάξει από πέρυσι, ενώ το ίδιο ισχύει και για την διακόσμηση. Παρατηρήσαμε μια αλλαγή στους καναπέδες των Vip, που υιοθέτησαν τους βυσσινί τόνους, αλλά τίποτα παραπάνω. Total black αποχρώσεις με city illusion wallpapers στις επιφάνειες και μωβ φωτισμοί να «παίζουν» πολύ, καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Ο διαχωρισμός των stages είναι ίδιος με πέρσι. Τα Vip τραπέζια είναι υπερυψωμένα και απέναντι από τον Dj, ενώ στα Backstage υπάρχει prive δωμάτιο, ακριβώς πίσω από τον Dj, με επενδύσεις από satin gray κρύσταλλα swarovski, ατμοσφαιρικό φωτισμό, prive lounge και cocktail bar. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα «ανεβαστική» και σε αυτό συνεισφέρουν αφενός ο εκάστοτε Dj, αφετέρου οι sexy χορεύτριες και χορευτές που πραγματικά τα δίνουν όλα. Αξίζει να αναφερθούμε στο σύστημα εξαερισμού του μαγαζιού, που παρά τον αρκετό κόσμο, δούλεψε άψογα.

Το πρόγραμμα είναι πάνω κάτω το ίδιο με πέρσι. Παρασκευές εναλλάσσονται στα decks έλληνες και ξένοι Dj, ενώ τα Σάββατα την σκυτάλη – ή μάλλον τα πικάπς – παίρνει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, που οργανώνει τα πιο κεφάτα Parties. Σήμα κατατεθέν τους, το παιχνίδι με τα μεγάλα λευκά μπαλόνια, που σταματάει όταν σκάσουν όλα από τις... κάφτρες των τσιγάρων. Το πρόγραμμα του club μέχρι το τέλος του έτους περιλαμβάνει τον Sander Kleinenberg (27/11), τους Booka Shade (4/12), τον Felix Da Housecat (11/12) και τους Above & Beyond (18/12). Στις 25 Δεκεμβρίου θα γίνει το καθιερωμένο Christmas Ball, ενώ για την Πρωτοχρονιά έχει προγραμματιστεί New Year’s Eve Party.

Πάρτε μια γεύση από τα parties του Σαββάτου:



Η είσοδος με πότο κοστίζει 15€ και το δεύτερο ποτό κοστίζει 10€. Η απλή φιάλη (ανά 6 άτομα) κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 120. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2103411410.

Venue Club, Πειραιώς 130, Αθήνα.  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v