Guzel: Mainstream διασκέδαση στα Βόρεια Προάστεια

Το αγαπημένο club μπαίνει και φέτος δυναμικά στον χώρο της mainstream νυχτερινής διασκέδασης. Επισκεφτήκαμε το hot spot των Βορείων Προαστίων, ήπιαμε, χορέψαμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Guzel: Mainstream διασκέδαση στα Βόρεια Προάστεια
Διανύοντας πέρσι μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, το «όμορφο» Guzel της Μυκόνου επιστρέφει και φέτος δυναμικά στο Αθηναϊκό nightlife, κάνοντας αυτό που το έχει καθιερώσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Συνδυάζει ποιοτικό φαγητό με ξέφρενη διασκέδαση και εβδομαδιαία θεματικά parties για κάθε μουσικό γούστο και κοινό, προσφέροντας «καθαρόαιμο» mainstream clubbing στους τακτικούς θαμώνες του.

Φέτος λοιπόν, στο Guzel θα γευτείτε Fusion κουζίνα από τον σεφ Γιάννη Σολάκη, θα απολαύσετεξεσηκωτική μουσική από τους resident dj’s Βασίλη Τσόκα και Ανδρέα Τασούλη και θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης σε κάποιο από τα τέσσερα θεματικά parties που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη (Hip Hop με τον Mc Gifted), Τετάρτη (House με τους Dj Jojo και Desiqual Boyz, Πέμπτη (Thursday Babe! Party) και Κυριακή (Mad live Sundays).

Το επισκεφτήκαμε Τετάρτη βράδυ και γλιτώσαμε την συνηθισμένη ουρά του Σαββάτου. Στο εσωτερικό του club βέβαια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το πάρτι είχε ήδη ξεκινήσει, τα τραπέζια ήταν γεμάτα, αλλά καταφέραμε και καθήσαμε στην μπάρα. Ο κεντρικός πολυέλαιος προσδίδει glam χαρακτήρα στον χώρο, ενώ εμφανείς αλλαγές έχουν γίνει στην διακόσμηση σε σχέση με πέρυσι.Σε πιο dark & gold τόνους φέτος, το εσωτερικό του Guzel μπορεί να φαίνεται μικρό εκ πρώτης όψης, αλλά είναι αρκετά άνετο. Αρκεί να μην πάτε Σάββατο, όπου όπως είναι αναμενόμενο, επικρατεί πανικός.

Οι χορεύτριες έχουν ήδη ανέβει στα stands και ο κόσμος δείχνει να το καταδιασκεδάζει. Παρέες νεαρής ηλικίας, βρίσκονται διασκορπισμένες στα τραπέζια – prive ή μη - αλλά και γύρω από το κεντρικό μπαρ. Οι Dj’s βρίσκονται  δεξιά και μέσα από την είσοδο, ενώ στα prive τραπέζια υπάρχει ξεχωριστό μπαρ. Σε ανύποπτη στιγμή και ενώ οι μελωδίες κινούνται σε house και electro ρυθμούς, οι χορεύτριες κατεβαίνουν και στο ένα stand ανεβαίνει ένας... μασκοφόρος με κιθάρα και αρχίζει να σολάρει! Το κοινό μουδιάζει αρχικά, αλλά στην συνέχεια δείχνει να το ευχαριστιέται. Ένα μικρό πρόβλημα ήχου δεν είναι ικανό να «ρίξει» το κέφι το οποίο κινείται προς το παρόν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δέκα λεπτά καλοπαιγμένου σόλο και οι house ρυθμοί επανέρχονται.

Η ώρα περνάει, ο κόσμος αυξάνεται – περίεργο για καθημερινή- και η μουσική προσανατολίζεται πλέον περισσότερο σε ελληνικό μοντέρνο ροκ. Bye Bye house δηλαδή. Δεν κατανοήσαμε τον λόγο για τον οποίον έγινε αυτή η... στροφή, αλλά μας ξένισε. Όπως και να’ χει ήταν μια όμορφη βραδιά, με "ανεβαστική" μουσική, σε έναν ευχάριστο χώρο, με γοητευτικές παρουσίες και αρκετά καλό εξαερισμό. Επιφυλασσόμαστε μέχρι να το επισκεφτούμε ξανά, αυτήν την φορά σε κάποια άλλη θεματική βραδιά. Η είσοδος στα θεματικά parties είναι 10€, τις Παρασκευές και τα Σάββατα 15€, το απλό πότο στο μπαρ κοστίζει 10€ και το σπέσιαλ 12€, ενώ η απλή φιάλη ουίσκι κοστίζει 110€ και η σπέσιαλ 130€. Η κουζίνα λειτουργεί από τις 10 μ.μ. έως τις 2 π.μ. και το κόστος του φαγητού ανά άτομο είναι € 42-50.

Guzel: Κηφισίας 280, Χαλάνδρι. Τηλ. 2106828189 και 6979112333.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v