Ελένη Πέτα και Πέμυ Ζούνη ξανά μαζί στο Γυάλινο

Η παράσταση που αγαπήθηκε το καλοκαίρι συνεχίζει στα χειμωνιάτικα βράδια της Αθήνας, με την Πέμυ Ζούνη και την Ελένη Πέτα να ξανασυναντιώνται αυτήν την φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Ελένη Πέτα και Πέμυ Ζούνη ξανά μαζί στο Γυάλινο
Δυο γυναίκες, δυο φωνές απέναντι στα Πάθη και στη σκληρότητα του Έρωτα. Περπατούν στο Buenos Aires, περιπλανιόνται στους δρόμους της επιθυμίας, καταλήγουν στον Πειραιά. Σταματούν σε πόλεις, μεγάλα ποτάμια και λιμάνια. Ρίο ντε λα πλάτα, Γουαλδακιβίρ, Σηκουάνας, Λισσαβόνα, Νάπολι, είναι μόνο κάποιες από τις στάσεις…

Μια ξεχωριστή σύμπραξη: Η Πέμη Ζούνη και η Ελένη Πέτα σε μια συνεργασία όπου το πάθος και η θεατρικότητα γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς. Διεισδύουν στο θεατρικό λόγο των Tangos και των Fados, στις φαβέλες της Λατινικής Αμερικής και στα πλακόστρωτα των υπαίθριων τραγουδιστών της Ευρώπης.

Διασχίζουν δρόμους αγαπημένων μας κινηματογραφικών τραγουδιών, ταξιδεύουν στις χώρες του κόσμου με υπέροχες μελωδίες που αγαπήσαμε.

Μιλάνε, τραγουδάνε, χορεύουν. Αναπολούν, γελάνε, ξορκίζουν. Με λέξεις, με νότες, με το σώμα. Μια παράσταση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλλιτεχνική αποπλάνηση…

Μαζί τους επί σκηνής:
Θοδωρής Οικονόμου: Πιάνο
Μιχάλης Πορφύρης: Βιολοντσέλο
Γιώργος Μπεχλιβάνογλου: Κιθάρα
Νίκος Κασσαβέτης: Τύμπανα
Δημήτρης Χουντής: Πνευστά

Κυριακή & Δευτέρα
Ώρα Έναρξης: 21:30
15€ Μπαρ, 35€ Ελάχιστη Κατανάλωση
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v