Baraonda Summer: Κοσμοπολίτικη δροσιά στο αγαπημένο στέκι

Μαθήματα της cocktail philosophy προσφέρει φέτος το ανανεωμένο για το καλοκαίρι Baraonda Summer, αφού πέρα από το εκπληκτικό μενού του, ετοιμάζει πλέον για εσάς μοναδικά κοκτέηλ από τον μετρ του είδους Αχιλλέα Καραουλάνη, για να το συνοδεύσετε.
Baraonda Summer: Κοσμοπολίτικη δροσιά στο αγαπημένο στέκι
Με κοσμοπολίτικη αυτοπεποίθηση και καλοκαιρινή διάθεση, το Baraonda παραμένει ένας κλασικός προορισμός για τους city lovers και όχι μόνο. Η summer εκδοχή του με τον καταπράσινο κήπο, τους αναπαυτικούς λευκούς καναπέδες, τις άνετες μπάρες και το colonial chic αισθητικής εστιατόριο, υπόσχονται μοναδικές βραδιές κάτω από το μαγικό αττικό ουρανό.

Και αν μέχρι σήμερα όλοι συζητούσαν για το γαστριμαργικό παράδεισο του Baraonda υπό την επιμέλεια του βραβευμένου Chef Μιχάλη Ντουνέτα, από αυτό το καλοκαίρι υπάρχει ακόμη ένας λόγος -τουλάχιστον- να επισκεφτούμε το exclusive χώρο της οδού Τσόχα.

Παρακολουθώντας το Cocktail trend ανά τον κόσμο και σε συνεργασία με τον Αχιλλέα Καραουλάνη, καταξιωμένο bartender και mixologist με πλούσιο βιογραφικό, το Baraonda παρουσιάζει το Cocktail Philosophy. Με motto «το cocktail δεν είναι απλά χρώμα και ένα ωραία ποτήρι…» και μέσα από συνεχή εκπαίδευση των bartenders του χώρου, η προσπάθεια «κλείνεται» πλέον στην Cocktail List του Baraonda που περιλαμβάνει μια σειρά ιδιαίτερων προτάσεων, από κλασικές συνταγές έως αναπάντεχους συνδυασμούς και αποκλειστικές δημιουργίες (Signature BARAONDA’s).

Καθίστε αναπαυτικά στο bar, επιλέξτε ένα Big Apple Martini με Grey Goose vodka ή ένα δροσερό Mango Art με Cazadores Añejo tequila και απολαύστε ένα υπέροχο καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Baraonda Athens, σχετικά με το Cocktail Philosophy τονίζει τα εξής: Ο κόσμος μπορεί να ανακάτευε ποτά από την αρχαιότητα αλλά από την πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά στον όρο cocktail στις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για cocktail philosophy έχει χυθεί πολύ αλκοόλ στα ποτήρια.

Τα cocktails είναι πολύ παραπάνω από απλά mixed drinks με πάγο, όμορφα χρώματα και χαριτωμένες γαρνιτούρες. Και δεν είναι μόδα – καλοκαιρινή, κινηματογραφική ή τηλεοπτική. Κρύβουν πίσω τους τη δική τους φιλοσοφία και ιστορία και αποκαλύπτουν κάτι για εκείνον που τα επιλέγει. Tα πιο αγαπημένα cocktails κουβαλάνε μαζί τους και το δικό τους μύθο - για έναν έρωτα, μια στιγμή, μια νίκη, ένα party, μια παρέα - που μετουσιώθηκε σε απολαυστικές γουλιές και κέρδισε μια θέση στην αθανασία μέσα από τα bars του κόσμου.

Κάθε cocktail είναι και ένα μικρό έργο εφήμερης τέχνης όπου συστατικά επιλεγμένα με άποψη εμπλέκονται με ιδανικό τρόπο για να επιτύχουν το τέλειο αποτέλεσμα. Είναι το μέτρο σύγκρισης και ο αυστηρότερος κριτής για κάθε barman. Άνδρες με στυλ επιλέγουν “shaken – not stirred” vesper martini αλά … James Bond αναπολώντας παλιές αγάπες… και γυναικοπαρέες ορκίζονται «φίλες για πάντα» με Grey Goose L’Orange Cosmopolitan ®.

Με όλα αυτά στο μυαλό μας… Σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των διεθνών trends και της αυξανόμενης δυναμικής των cocktails, στο BARAONDA αποφασίσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στόχος μας, να προσφέρουμε cocktails όπως θα έπρεπε να φτάνουν στον πελάτη. Και προς αυτή την κατεύθυνση εμπνευστήκαμε, σχεδιάσαμε, επενδύσαμε…
Μαζί μας, πολύτιμοι συνεργάτες οι mixologist Αχιλλέας Καραουλάνης με αξιοσημείωτο βιογραφικό στο bartending και πολλαπλές διακρίσεις, και Bacardi Hellas της οποίας τα premium brands (Grey Goose vodka, Cazadores Añejo tequila, Bombay Sapphire gin, Bacardi 8 años) και η γνώση της για τα cocktails υποστήριξαν την προσπάθειά μας.

BARAONDA Cocktail Bar Restaurant: Τσόχα 43, Αθήνα - Τηλ. κρατήσεων: 210. 6444308

B INFO:
Το BARAONDA λειτουργεί καθημερινά από τις 21:00
Resident Dj: Μενέλαος Κουτσάκος
Party Calendar:
Κάθε ΤΡΙΤΗ: GLAMO TOUCH με DJs Μιχάλη Μοσχονά και Pascal
Κάθε ΠΕΜΠΤΗ: NIGHT MISTAKES με DJ John John
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v