Tiësto στην Αθήνα: Are you ready to dance?

Τρία χρόνια μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Ελληνικό, ο θρυλικός Dj ξαναέρχεται στον τόπο του εγκλήματος το Σάββατο 4 Ιουλίου στο πλαίσιο του Global Dance Festival, με σκοπό να ξεσηκώσει για ακόμα μία φορά τους έλληνες φανς της dance σκηνής.  
Tiësto στην Αθήνα: Are you ready to dance?
Όσες φορές έχει επισκεφτεί την χώρα μας έχει γίνει το talk of the month και όχι άδικα. Οι συλλογές του γίνονται ανάρπαστες και ο ίδιος φιγουράριζε πέρσι στο νούμερο ένα της λίστας με τους καλύτερους Dj του κόσμου. Φέτος "έπεσε" στην δεύτερη θέση κάτω από τον Armin Van Buuren. Ο λόγος για τον ολλανδό Tiesto, που όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει να μας αφήσει σε ησυχία και... πολύ καλά θα κάνει. Ο κύριος που έδωσε άλλη νότα στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, επανέρχεται στην χώρα μας για μία και μοναδική μέρα, το Σάββατο 4 Ιουλίου σε ένα φαντασμαγορικό σόου που όπως όλα δείχνουν θα μείνει αξέχαστο στο ελληνικό κοινό.

Η εμφάνισή του στο Ελληνικό, θα γίνει στα πλαίσια του Global Dance Festival. Πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός της ηλεκτρονικής dance σκηνής παγκοσμίως. Κάθε χρόνο χιλιάδες fans απ’όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο πιο φαντασμαγορικό show με τους μεγαλύτερους dj του πλανήτη. Μετά από την τεράστια επιτυχία του στην Αμερική (γίνεται ήδη εδώ και 8 χρόνια στο Colorado,Denver και αυτή την χρονιά στην Hawai) το Global Dance Festival θα ταξιδέψει στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Αθήνα.

[Εικόνες από το περσινό Global Dance Festival 2008]



[O Tiesto στο Global Dance Festival to 2007]



Στο opening act
θα είναι ο  Kostas K. 'Ελληνας καταξιωμένος μουσικός και DJ, ιδρυτής του Global Dance Festival. Εχει συνεργαστεί με σημαντικούς DJs, καλλιτέχνες και labels του εξωτερικού και έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες που ανέβηκαν στο Top 10 των techno charts.

Σάββατο 4 Ιουλίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Σημεία προπώλησης: METROPOLIS,VILLAGE CINEMAS, PUBLIC
Τηλεφωνικά και On line: www.ticketservices.gr τηλ. 210 7234567

Τιμή προπώλησης: 35 ευρώ
Τιμή VIP εισιτηρίου: 85 ευρώ
Τιμή πόρτας: 50 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν 19.00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v