Συναυλίες 2009: Ένα μεγάλο rock'n'roll καλοκαίρι
Παλιοί αγαπημένοι επιστρέφουν, νέο αίμα παίρνει τη σκυτάλη και χρόνια... απωθημένα μας κάνουν, επιτέλους, την τιμή. Μετράμε, πάλι, λόγους για να μείνουμε το καλοκαίρι στην Αθήνα και τους βγάζουμε πάνω από 50.
 
                                                
 Τη συναυλιακή αυλαία του Ιουνίου ανοίγουν στις 3 οι Franz Ferdinand, που μας έλειψαν και επιστρέφουν δριμύτεροι με νέο album για να μας ξεσηκώσουν τραγουδώντας “this fire is out of control, we’re gonna burn this city…” στη σκηνή του Terra Vibe, που τους ανήκει δικαιωματικά. Εισιτήρια προς 50 ευρώ. Lucky lucky, we’re so lucky…
Τη συναυλιακή αυλαία του Ιουνίου ανοίγουν στις 3 οι Franz Ferdinand, που μας έλειψαν και επιστρέφουν δριμύτεροι με νέο album για να μας ξεσηκώσουν τραγουδώντας “this fire is out of control, we’re gonna burn this city…” στη σκηνή του Terra Vibe, που τους ανήκει δικαιωματικά. Εισιτήρια προς 50 ευρώ. Lucky lucky, we’re so lucky…  Φροντίστε μόνο να κρατήσετε δυνάμεις –ή απλά ζητήστε άδεια και στήστε αντίσκηνο στο Κέντρο Ξιφασκίας– γιατί αμέσως την επόμενη μέρα, στις 18 Ιουνίου ξεκινά το διήμερο
Φροντίστε μόνο να κρατήσετε δυνάμεις –ή απλά ζητήστε άδεια και στήστε αντίσκηνο στο Κέντρο Ξιφασκίας– γιατί αμέσως την επόμενη μέρα, στις 18 Ιουνίου ξεκινά το διήμερο  Βαθιά ανάσα και… φύγαμε για Μαλακάσα και
Βαθιά ανάσα και… φύγαμε για Μαλακάσα και  Δύο μέρες αργότερα, ο Carlos Santana κάνει στάση στο ΟΑΚΑ μαζί με τη δεκαμελή all star μπάντα του στα πλαίσια της «αναδρομικής» παγκόσμιας περιοδείας του Supernatural Santana- A Trip Through The Hits και μας ταξιδεύει με τα Black Maic Woman, Maria Maria, Smooth και πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες που του χάρισαν δέκα βραβεία Grammy και ενενήντα εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων. Εισιτήρια από 45 έως 200 ευρώ προπωλούνται ήδη.
Δύο μέρες αργότερα, ο Carlos Santana κάνει στάση στο ΟΑΚΑ μαζί με τη δεκαμελή all star μπάντα του στα πλαίσια της «αναδρομικής» παγκόσμιας περιοδείας του Supernatural Santana- A Trip Through The Hits και μας ταξιδεύει με τα Black Maic Woman, Maria Maria, Smooth και πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες που του χάρισαν δέκα βραβεία Grammy και ενενήντα εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων. Εισιτήρια από 45 έως 200 ευρώ προπωλούνται ήδη.  Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, στις 20 Ιουλίου, δύο ονόματα θρύλοι της ροκ μουσικής έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μοιράζονται το stage του Θεάτρου Βράχων: οι Nine Inch Nails και οι Jane’s Addiction παντρεύουν το industrial rock με την punk, τη metal και το gothic rock και το αποτέλεσμα αναμένεται τουλάχιστον εκρηκτικό. Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ στην προπώληση, 50 ευρώ στο ταμείο.
Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, στις 20 Ιουλίου, δύο ονόματα θρύλοι της ροκ μουσικής έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μοιράζονται το stage του Θεάτρου Βράχων: οι Nine Inch Nails και οι Jane’s Addiction παντρεύουν το industrial rock με την punk, τη metal και το gothic rock και το αποτέλεσμα αναμένεται τουλάχιστον εκρηκτικό. Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ στην προπώληση, 50 ευρώ στο ταμείο. 





 
 
