"Κάνουμε ό,τι αγαπάμε": Ένα σαββατοκύριακο για την Μητέρα Γη

Στις 9 και 10 Μαΐου, μέσα και έξω από τον εναλλακτικό πολυχώρο Purebliss... "Κάνουμε ό,τι αγαπάμε". Σε ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη Μητέρα Γη, παρακολουθούμε βιωματικά εργαστήρια, σερβίρουμε τους άστεγους της Αθήνας και... χαιρόμαστε την ζωή!
Κάνουμε ό,τι αγαπάμε: Ένα σαββατοκύριακο για την Μητέρα Γη
Στο κέντρο της Αθήνας ο εναλλακτικός πολυχώρος Purebliss επιχειρεί να δράσει μέσα και έξω, με ένα διήμερο με ενημέρωση, ψυχαγωγία, έκφραση και προσφορά. Γι'αυτό, στις 9 και και 10 Μαΐου και μας καλεί όλους να γνωρίσουμε νέες κατευθύνσεις της ενέργειάς μας, νέους τρόπους άσκησης, νέους τρόπους ψυχαγωγίας και να βιώσουμε όλοι μαζί μία κοινή δραστηριότητα.

Το πρόγραμμα του διημέρου:

Σάββατο 09 Μαΐου

17:30-19:00
Γιόγκα του Γέλιου
Οι αδελφές Σκρέκου θα μας βοηθήσουν να θυμηθούμε ότι οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να γελούν, και αυτό μπορεί να είναι η πραγματικότητα που βιώνουν στην καθημερινή τους ζωή. Συντονίζουν Βασιλική & Ελένη Σκρέκου από την ΜΚΟ Χαρούμενος Πλανήτης. Βιωματικό εργαστήριο 10€.
19:30-21:00 Ελεύθερος Χορός
Μία γνωριμία με το χορό και η ανακάλυψη του χορευτή που κρύβουμε μέσα μας. Συντονίζει Εβελύνα Καλλιγιάννη. Βιωματικό εργαστήριο 10€
21:00-22:00 Επίδειξη γιόγκα με συνοδεία ξύλινης φλογέρας από τον Ηλία Ανδρικόπουλο.
Συντονίζει ο Δάσκαλος Γιόγκα Δημήτρης Παπαευαγγέλου.
22:00-00:00 Blissful moodfood
Μουσική από την Γιώτα Κοτσέτα Radio Dj Kosmos 93.6 & μπουφέ 5€ το άτομο.

Κυριακή 10 Μαΐου

11:00-14:00 Μία γιορτή για τους αστέγους της Αθήνας.
Φέρτε μαζί σας ένα καλομαγειρεμένο φαγητό ή γλυκό μέχρι τις 11:30 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 30 Γκάζι (Κέντρο Αστέγων της ΜΚΟ Κλίμακα).
Θα σερβίρουμε μαζί με την ΜΚΟ Κλίμακα τους άστεγους συνανθρώπους μας.
15:00-17:00 Γεύμα Ωμοφαγίας και σεμινάριο από την "γκουρού" του είδους Φλώρα Παπαδοπούλου (15€ το γεύμα).
17:00-18:00 Ολιστική Θεραπευτική ομιλητής Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος
Το Ολιστικό κίνημα βασίζεται στην Ιδέα ότι ο άνθρωπος είναι ένα σύνολο, και όχι μόνο ένα συκώτι, μια χολή που πρέπει να την βγάλουμε, μια καρδιά που χρειάζετε μπαλονάκι κλπ. Το όλο έχει πρόβλημα και αυτό αντικατοπτρίζεται σε ένα μέρος του σώματος, τον πιο αδύναμο κρίκο συνήθως. Και όταν στις Ολιστικές θεραπείες λέμε Όλο, θεωρούμε και τα συναισθήματα και την σκέψη. Ούτως ή άλλως τα συναισθήματα και η σκέψη είναι κόσμοι ολόκληροι οι οποίοι κυριαρχούν τον Υλικό Κόσμο.
18:00-19:00 Θεραπευτικό Τραγούδι
Τραγουδήστε και «κουρδίστε» το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή, μέσω των ήχων της φωνής σας. Συντονίζει Ελίνα – Νάχνα Νικολίτσα. Βιωματικό εργαστήριο 10€
19:00-20:30 Contact Improvisation Χορός-Αυτοσχεδιασμός-Επαφή
Ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας, την βαρύτητα και τις αισθήσεις μας. Χορεύουμε και δημιουργούμε έναν διάλογο μεταξύ σωμάτων, αυτοσχεδιάζοντας σε επαφή με τον συγχορευτή μας, βρίσκοντας έναν κοινό δρόμο κίνησης και έκφρασης. Συντονίζει Πολυτίμη Πατάπη. Βιωματικό εργαστήριο 10€.
20:30-22:00 Αυτοάμυνα για γυναίκες
Πρόκειται για ένα μοντέρνο σύστημα Αυτοάμυνας. Βασισμένο στην αρχαία γιαπωνέζικη πολεμική τέχνη του JU JUTSU, αποσκοπεί στην σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία. Συντονίζει Φίλιππος Γιαννακακίδης. Βιωματικό εργαστήριο 10€.

Για το διήμερο αυτό θα υπάρχουν κοσμήματα και τσάντες από ανακυκλωμένα υλικά και πολύ θετική ενέργεια. Τσάντες HO-LO, κοσμήματα anna Theoharaki & liz@rt.


Προπώληση συμμετοχών: Εναλλακτικός Πολυχώρος Purebliss, Ρόμβης 24Α, Σύνταγμα, τηλ. 210 3250360 -2. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v