Τάκης Κουβατσέας: Glitter drums και ροκ διάθεση στο Baraonda

Το πιο αμφιλεγόμενο live της πόλης rockάρει τις Κυριακές και μπαίνει στην τελική ευθεία με τα δύο τελευταία live shows του. Special guest έως τις 5 Απριλίου η Κέλλυ Καλτσή από το X Factor.
Τάκης Κουβατσέας: Glitter drums και ροκ διάθεση στο Baraonda
Ο εκκεντρικός Τάκης Κουβατσέας και το πιο δυνατό live της πόλης συνεχίζει να ροκάρει της Κυριακές και να απογειώνει τους θαμώνες του Baraonda.

Έχοντας ακόμη δύο εμφανίσεις για να ολοκληρωθεί το party που αποτέλεσε την πιο απρόσμενη talk of the town πρόταση, το εκρηκτικό mix and match του Τάκη Κουβατσέα με τον πιο exclusive προορισμό της Αθήνας, ανεβάζει ακόμη περισσότερο το vibe με special guest την Κέλλυ Καλτσή, που κέρδισε την προσοχή του κοινού στο X Factor.

Από το «Έλα» της Ελεονόρας Ζουγανέλη έως το «Satisfaction» των Rolling Stones, η power Κέλλυ τα δίνει όλα στο galaxy set που έχει στηθεί στο Baraonda, ενώ ο Τάκης Κουβατσέας ξεσηκώνει τον κόσμο στην συλλεκτική glitter drums του.

Με τελικό προορισμό την Κυριακή, 5 Απριλίου και με σύνθημα «όχι ακόμη ένα κυριακάτικο party», το live performance του Τάκη Κουβατσέα αναμένεται στις τελευταίες παραστάσεις να προσφέρει super happenings στους θαμώνες του Baraonda, προσελκύοντας κάθε Κυριακή τα πιο γνωστά πρόσωπα της πόλης.

Takis Kouvatseas Sundays
2 Last Live Shows: 29 Μαρτίου - 5 Απριλίου 
Ώρα έναρξης: 23:00
Baraonda, Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, τηλ. Κρατήσεων 210 64 44 308
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v