Καρναβάλι 2009 στα clubs της πόλης

Τα πιο hot clubs και μουσικές σκηνές της πόλης έχουν ετοιμάσει για το τριήμερο του Καρναβαλιού τα πιο ξέφρενα αποκριάτικα parties, ώστε όσοι από εμάς μείνουμε Αθήνα να φορέσουμε τις πιο χαρούμενες μάσκες μας και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.
Καρναβάλι 2009 στα clubs της πόλης
της Έλενας Μπούλια 

Αν το τελευταίο καρναβαλικό σαββατοκύριακο σκοπεύετε να παραμείνετε στο κλεινόν άστυ, έχετε μάλλον κάνει την καλύτερη επιλογή, αφού θα έχετε την δυνατότητα να παραβρεθείτε σε κάποια από τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της πόλης, χωρίς να υποφέρετε από την κοσμοσυρροή ενός συνηθισμένου σαββατοκύριακου.

Θα βάλετε την εντυπωσιακότερη και πιο πρωτότυπη στολή από αυτές που σας προτείνουμε στα Σχετικά Άρθρα, θα ενισχύσετε το έτσι κι αλλιώς πλατύ σας χαμόγελο, θα μαζέψετε τα φιλαράκια και… θα πάρετε σβάρνα τα clubs και τα bars της πόλης, που για τρεις ολόκληρες μέρες θα ζουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Μην κλείσετε τραπέζι! Φερθείτε αυθόρμητα! Κάντε έναν νοητό χάρτη της Αθήνας και τραβήξτε φωσφοριζέ γραμμές για την διαδρομή σας. Αφήστε το αυτοκίνητο στο σπίτι, αφεθείτε στα μέσα που θα λειτουργούν μέχρι το πρωί, πιείτε όσο αντέχετε, χορέψτε στους δρόμους, πετάξτε χαρτοπόλεμο και διασκεδάστε με την ψυχή σας. Είμαστε σίγουροι ότι το έχετε ανάγκη όσο ποτέ! Σε ποια clubs, λοιπόν, θα καρναβαλίσουμε φέτος;

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
* Venue: Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, το μεγαλύτερο club της πόλης φοράει αποκριάτικα και υποδέχεται, μαζί με τους residents Playmen, τον Dj & Remixer David Vendetta, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην χώρο της διεθνούς house σκηνής. Το πάρτι στο Venue (Πειραιώς 130, Γκάζι, τηλ. 210 3411410) θα ξεκινήσει στις 23.00 και -όπως πάντα- θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

* Bios: Για κάτι πραγματικά εναλλακτικό, στο Bios θα μας περιμένουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της εκπομπής «Laternative», η οποίοι θα αφήσουν τα studios του ΣΚΑΪ και θα αναλάβουν τα decks του Bios σε «Exploring Sound Sessions» που θα σας συναρπάσουν. Αν είστε και εσείς Laternative τύποι, ντυθείτε λατέρνες και σπεύσατε Πειραιώς 84 (τηλ. 210 3425335) κατά τις 23.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

* Enzzo de Cuba: Ένα καρναβαλικό τριήμερο ετοιμάζει το πιο λάτιν μαγαζί της πόλης από το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 2 Μαρτίου. Το Enzzo de Cuba (Αγ. Παρασκευής 70, Μπουρνάζι, 2105782610-11), που ξέρει όσο κανένα άλλο να φτιάχνει καρναβαλική ατμόσφαιρα με φαντασμαγορικά shows, το σαββατοκύριακο θα γιορτάσει με ένα εκπληκτικό μασκέ πάρτυ, ενώ την Δευτέρα προσκαλεί Βραζιλιάνες χορεύτριες που θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό αυθεντική σάμπα. Μην το χάσετε!

* Half Note Jazz Club: Για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 27 και 28 Φεβρουαρίου έρχονται οι Orient Expressions, που καταφέρνουν με μοναδικό τρόπο να συνδυάζουν την παράδοση της Κωνσταντινούπολης με trip hop ρυθμούς. Ό,τι πιο ευχάριστο για το βράδυ του Σαββάτου στο αγαπημένο jazz club στην Τριβωνιανού 17, Μετς (τηλ. 210 8840600).

* Fuzz Club: Η ομάδα "The BenjAmins" θα μας παρουσιάσει το αποκριάτικο "All Stars" event στο FUZZ Club (Λ. Βουλιαγμένης 22, Αθήνα) το Σάββατο 28/02. Θα λικνιστούμε σε Hip-Hop, R'n'B και 80’s ήχους από τους καλύτερους dj του είδους και θα απολαύσουμε ένα μοναδικό live music show, υπέροχα sexy χορευτικά και ένα απίστευτο breakdance show από τους Karma of Style. Έκπληξη της βραδιάς το Βmx show μέσα στον χώρο του club… Βάλτε, λοιπόν, τα αποκριάτικά σας και να είστε εκεί κατά τις 23:30. Πληροφορίες - Κρατήσεις - Δωρεάν λίστα: 6939608846 / 6931751002.

* Club M8 (στον Πολυχώρο Στοά, Πατησίων 101): Το T.H.C. Sound System συναντάει τους Moca Juniors Sounds σε μια βραδιά με τίτλο Reggae Carnival στο Club M8. Ένα ζεστό αποκριάτικο Σάββατο βράδυ με reggae μουσική από τα βινύλια του ΤΗC Sound System και ατελείωτο MCing από τα μικρόφωνα των Moca Juniors Sounds. Οι MC των Moca Juniors, Marcus Scientist και Jacob Fire, μαζί με τους Music Selectors του THC, Collie Youth και Dread Power, θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, αντίστοιχη με αυτή των αυθεντικών Sound System της Τζαμάικα. Ψηθήκατε; Να είστε εκεί κατά τις 23.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

* Αυλαία: Το απόλυτο αποκριάτικο πάρτυ προγραμματίζεται για το Σάββατο στην Αυλαία (Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός. Τηλ. 2103474074). Μουσικές από την Καραϊβική και τη Βραζιλία με την σπάνια εκτελεστική ικανότητα της εξαιρετικής μεξικάνας τραγουδίστριας Martha Moreleon. Μαζί της οι Alessandro Diaz (κρουστά, έγχορδα, φωνή), Pedro Fabian (κρουστά, φωνή), Luis Carera Zapata (έγχορδα, φλογέρες, κρουστά, φωνή), Σταύρος Λίνος (πιάνο) και Μάνος Λούτας (μπάσο) σε ένα latin αποκριάτικο πάρτι. Τιμή εισιτηρίου: 12 €.
 
* Kitchen Bar (Χαλανδρίου): Μασκέ πάρτι περιμένει τους θαμώνες (και μη) του αγαπημένου all day bar, με "movie stars" dress theme. Ντυθείτε σαν τον αγαπημένο σας star και σπεύσατε Χαλάνδρι...

* Glow (Λεωφ. Κηφισίας 46, Παράδεισος Αμαρουσίου, 2106180603, 6936683986): Μασκέ πάρτι με dance anthems στο πιο λαμπερό στέκι των βορείων προαστίων.

Κυριακή 1η Μαρτίου
* Villa Mercedes: Μία Fiesta Erotica ετοιμάζει για την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 22.00, ο Βασίλης Τσιλιχρήστος με την Μαριλένα Σπανουδάκη στο αγαπημένο Villa Mercedes (Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, στην Λεωφ. Πειραιώς, τηλ. 210 3422886). Φορέστε το πιο σαγηνευτικό σας κοστούμι, δημιουργήστε την πιο ερωτική σας διάθεση και αφεθείτε στους σέξι ήχους του διασημότερου Έλληνα DJ.

* Disco Vinilio: Αποκριάτικο μασκέ πάρτι και στην Disco Vinilio (Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα, τηλ. 9681056), την πιο αυθεντική ντισκοτέκ της πόλης. Απίθανη, όπως πάντα, μουσική, ατελείωτος χορός και πολλά σφηνάκια περιμένουν τους καρναβαλιστές για τους οποίους, μάλιστα, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης με μοναδικό δώρο ένα 3ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην Αίγυπτο! Αυτό πραγματικά δεν πρέπει να το χάσετε!

* Half Note Jazz Club: Την Κυριακή της Αποκριάς το πρόγραμμα στο Half Note αλλάζει και η σκηνή του υποδέχεται ξανά την μπάντα του Milo Z, του αγαπημένου Funk King, που μαζί με την μπάντα του θα μας παρασύρουν σε ένα παιχνιδιάρικο κράμα από funk, soul, rock και groovy ήχους. Ντυθείτε, λοιπόν, αναλόγως και επισκεφθείτε το Half Note (Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210 8840600).

* Cubanita (Καραϊσκάκη 28, Πλ. Ψυρρή. Τηλ: 210 3314605): Το Cubanita υποδέχεται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με ένα Addicted to Salsa Party, που φυσικά απαιτεί τις πιο τρελές σας αποκριάτικες μεταμφιέσεις. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30 και η είσοδος είναι 15 ευρώ.

* Κύτταρο (Ηπείρου 48, Αχαρνών, Αθήνα, τηλ. 210 8224134): Οι Locomondo επιστρέφουν στην ενεργή δράση μετά από 4 μήνες απουσίας και μαζί με τους Ska Bangies υπόσχονται να μας χαρίσουν το πιο funk αποκριάτικο πάρτι της ημέρας. Οι πόρτες στο Κύτταρο ανοίγουν στις 22.00 και η είσοδος είναι 12 ευρώ. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ένα πάρτι ακόμα δεν βλάπτει!

* Palenque (Φαραντάτων 41, Πλ. Αγίου Θωμά, Αμπελόκηποι. Τηλ: 2107752360): Με τα καθιερωμένα πάρτι της Dj Criolita γιορτάζει το καρναβάλι το Palenque, ενώ κατά την διάρκεια της βραδιάς θα δίνονται και μαθήματα salsa από τον Κουβανό Omar. Απολαύστε εκπληκτικά κοκτέιλ και ξέφρενο χορό με latin hits, σα να βρισκόσασταν στο Ρίο.
 
* Cocktails Code (Τριπτολέμου 35, Γκάζι, 2103458110): Αποκριάτικο πάρτι και στο ανακαινισμένο club στο Γκάζι.

Texas Necropolis: Το αμιγώς metal club υποδέχεται την ελληνική διαδικτυακή fetish κοινότητα (BDSM) και διοργανώνει ένα fetish & kinky μασκέ πάρτι με... extreme διαθέσεις (είσ. 15 ευρώ με ποτό).

Second Skin: Πάρτι με επιλογές από industrial, ebm αλλά και 80's από τον DJ John Mantonanakis. Να είστε εκεί στις 24.00. (Εισ. 9 ευρώ με ποτό).

Megusta CafeΤο αγαπημένο στέκι στα Village Cinemas Ρέντη, θα γιορτάσει το καρναβάλι με ένα αποκριάτικο event με mainstream μουσικές επιλογές.

* Τ-PalaceΣτο ισόγειο του King George Palace θα εξελίσσεται το βράδυ του καρναβαλιού ένα ξέφρενο "Disco Fever Masked Ball" με επιλογές από τους Γρηγόρη Σαμουρκασόγλου (Εν Λευκώ) και Άννα Αναστασίου.

* Glow (Λεωφ. Κηφισίας 46, Παράδεισος Αμαρουσίου, 2106180603, 6936683986): Πάρτυ με ζωντανά κρουστά από τους Afro Lab μαζί με επιλογές των Stefano Fren και Diodoro.

Loop Club (Πλ. Αγ. Ασωμάτων 3, Θησείο. Τηλ. 210 3247666): Καρναβαλικό πάρτι και εδώ με τους Lego (Lostra και Mr Statik).

* Studio 22 @ Villa Vice (Αισώπου 10 & Μίκωνος 13, Ψυρρή 6972301408): Μασκέ ρωμαϊκό όργιο με dress code "χλαμύδα" και την υπογραφή του Kitscherella.

* Kitchen Bar (Χαλανδρίου): "Platinum r'n'b & hip hop Nights" με τον Μιθριδάτη (Ημισκούμπρια) και τον DJ Vailla.

* Piu Verde: Το αγαπημένο στέκι του Άλσους Παπάγου ετοιμάζει ένα αποκριάτικο masked ball με πολλά σπέσιαλ happenings και mainstream κέφι.  

Μείνετε on-line γιατί το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται με περισσότερα αποκριάτικα πάρτι που θα ανακοινώνονται καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v