"Jazzy" Πρωτοχρονιά με το Cutty Sark και τους Jazz Dynamos

Η νέα χρονιά πλησιάζει και θα είναι πιο... jazz από ποτέ! Το In2life και το Cutty Sark σας προσκαλούν να περάσετε την πρώτη βραδιά του 2009 παρέα με τους Jazz Dynamo στον funky χώρο του Gazarte, απολαμβάνοντας τη μοναδική γεύση του αγαπημένου σας whisky.
Jazzy Πρωτοχρονιά με το Cutty Sark και τους Jazz Dynamos
Ο διαγωνισμός του Cutty Sark Malt και του In2Life ολοκληρώθηκε. Ο τυχερός που θα βρεθεί στον χώρο του Gazarte για να δει live τους Jazz Dynamo, την καλύτερη party μπάντα παγκοσμίως, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, είναι ο κύριος Παύλος Συμπεράς.

Ετοιμαστείτε να περάσετε το πρώτο βράδυ του νέου έτους σε Swing, Latino και Jazzy Funk ρυθμούς παρέα με το Cutty Sark Malt και τους Jazz Dynamo και πιστέψτε μας, τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο.

Εάν έγινε πάρτι Χριστουγέννων στο Gazarte, και λέτε ότι θα το θυμάστε για χρόνια, το πάρτι της Πέμπτης 1/01/2009 θα το θυμάστε για πάντα.

Όλοι θέλουν να φορέσουν τα γιορτινά τους, να ακούσουν τις μελωδίες του New York New York του Frank Sinatra, μέχρι το I feel good του James Brown. Πέρσι την ίδια μέρα ήταν καλεσμένοι του SIR Anthony Hopkins, φέτος έρχονται στην σκηνή του Gazarte όπου θα παίξουν μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Το μεγαλύτερο swing-jazz-soul-latino-funky-dance party που δεν έχετε φανταστεί και δεν έχετε μέχρι τώρα πραγματοποιήσει ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Η πρόσκληση είναι αυστηρά προσωπική, γιατί στην αγαπημένη του Hollywood μπάντα, αρέσει το καλό κρασί, η σαμπάνια και κυρίως ο χορός. Εκεί στο Hollywood….ξέρουν από πάρτυ…..και φέτος, κάτι θα τους λείψει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v