To Cutty Sark Malt και οι Montefiori Cocktail "Jazz-άρουν" στο Gazarte

To Cutty Sark Malt σας προσκαλεί να γιορτάσετε τις φετινές γιορτές στον χώρο του Gazarte παρέα με τους Ιταλούς Montefiori Coctail και να αφεθείτε στις Jazz / Lounge μουσικές τους. Το In2life σας δίνει την ευκαιρία να τους απολαύσετε από κοντά για μία μόνο βραδιά. Και τι βραδιά... 
To Cutty Sark Malt και οι Montefiori Cocktail Jazz-άρουν στο Gazarte
Το Cutty Sark Malt και το In2Life σας προσκαλούν στο Gazarte για να δείτε από κοντά την συναυλία των δίδυμων Montefiori Coctail ανήμερα Χριστούγεννα. Απολαύστε το αγαπημένο σας ουίσκι στον alternative χώρο του Gazarte για μοναδικές στιγμές μουσικής και γευστικής απόλαυσης. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας και ένα Specially Reserved τραπέζι περιμένει εσάς και την παρέα σας!

Διασκέδαση και Μουσική με ιταλικό ταμπεραμέντο. Τέτοιο... χριστουγεννιάτικο cocktail σίγουρα δεν έχετε ξαναπιεί. Οι "ειδικοί" στα πάρτυ, το φαινόμενο Montefiori, αποτελείται από τους αδερφούς  Kekko και  Kikko. Παιδιά του σαξοφωνίστα Germano Montefiori ενός ταλαντούχου μουσικού της δεκαετίας του 60’ και του 70’ που άφησε το στίγμα του στα ευρωπαϊκά μουσικά σαλόνια, διασκευάζουν και επανεκτελούν τραγούδια της pop, rock και soul μουσικής σκηνής, αυτό που σήμερα ονομάζεται Lounge Music.

Στο Party όμως, το lounge γίνεται swing, το swing γίνεται latin, το latin γίνεται ξεφάντωμα και οι Montefiori γίνονται μια μπάντα με άλλους τέσσερις μουσικούς και μια αιθέρια ύπαρξη που τραγουδάει και χορεύει παράλληλα, με αποτέλεσμα το βράδυ  των Χριστουγέννων, το Gazarte, να σειστεί ολόκληρο.

Πάρτε μια γεύση από το δυναμικό αυτό δίδυμο:





Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμο του In2life και του Cutty Sark Malt και κερδίστε  τα ποτά σας, καθώς ένα Specially Reserved τραπέζι για εσάς και την παρέα σας.

GAZARTE - Βουτάδων 32-34 Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347 - 210 3452277
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v