Η Ελένη Πέτα Unplugged στο Μετρό

Από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, η Ελένη Πέτα μας υποδέχεται Unplugged στο ΜΕΤΡΟ, μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς που υπόσχονται να χρωματίσουν τις νύχτες μας.
Η Ελένη Πέτα Unplugged στο Μετρό
Λάβετε μέρος μέσω της Φόρμας Διαγωνισμών και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της Ελένης Πέτα στο Μετρό, την Πέμπτη 27/11.   

Την Ελένη Πέτα μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς, θα συναντήσουμε στο ΜΕΤΡΟ από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, οι οποίοι θα χρωματίσουν με ακουστικό τρόπο τα τραγούδια, θα παρουσιάσουν τη νέα της δισκογραφική δουλειά, θα διασκευάσουν τραγούδια απ’ την παλαιότερη δισκογραφία της, καθώς και απ’ την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Η Ελένη Πέτα δοκιμάζεται διαρκώς σε καινούργια ακούσματα που διευρύνουν το μουσικό της ρεπερτόριο αναδεικνύοντας κάθε φορά με ξεχωριστό τρόπο τις φωνητικές της δυνατότητες και κατορθώνει να μας καταπλήξει για άλλη μια φορά με την ερμηνεία της.

Οι μουσικοί που την συνοδεύουν είναι οι:
Κωνσταντίνος Κατωμέρης
- πιάνο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά
Γώργος Μπεχλιβάνογλου - ηλεκτρική, ακουστική, κλασσική κιθάρα, φωνητικά
Μιχάλης Πορφύρης - βιολοντσέλο, φωνητικά
Αλέκος Ρούπας - Κρουστά

Το καινούργιο cd της Ελένης Πέτα με τίτλο «Στείλε Σήμα» βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Το album θα περιέχει 12 μελωδικά τραγούδια, που σε παρασύρουν στην διάθεση που εκπέμπουν, στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Τραγούδια δυνατά που θα έρθουν για να τα αγαπήσουμε και να τα τραγουδήσουμε με την πρώτη ακρόαση. Οι συντελεστές του άλμπουμ είναι οι: Μυρτώ Κοντοβά, Ελεάνα Βραχάλη, Γιώργος Γκίνης, Μαρίνα Δημήτρουλα, Γιώργος Μπουσούνης, Θοδωρής Οικονόμου, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Κατωμέρης ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Πάνος Μπάρλος.

ΜΕΤΡΟ: Κάλβου 83 & Γκύζη. Τηλ. 210-6461980/210-6439089
Ώρα έναρξης: 9.30 μμ
Τιμή εισόδου: 15 €
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v