Σπείρα-Σπείρα & Σταμάτης Κραουνάκης: All that Μπαζ στην Αθηναΐδα

Ακόμα πιο κεφάτοι, ακόμα πιο απολαυστικοί, η Σπείρα-Σπείρα και ο Σταμάτης Κραουνάκης μας καλούν να ζήσουμε μαζί τους την Τελευταία Νύχτα του Κόσμου και να γιορτάσουμε την δεύτερη δεκαετία συνεργασίας τους, από 30 Νοεμβρίου στη Μουσική Σκηνή της Αθηναΐδας.
Σπείρα-Σπείρα & Σταμάτης Κραουνάκης: All that Μπαζ στην Αθηναΐδα
Λάβετε μέρος μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να βρεθείτε και εσείς την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στην Αθηναΐδα.

"Δέκα χρόνια Σπείρα Σπείρα! Πολλά για ομάδα λένε άλλοι. Λίγα για θεσμός λένε άλλοι.
Η απόφαση της δημιουργίας ενός αυτόνομου μικτού θιάσου μουσικού θεάτρου δεν ήταν μόδα ήταν ανάγκη. Όσοι το πήραν για μόδα μιμήθηκαν το σχήμα. Όσοι κατάλαβαν την αίτια ξεθάρρεψαν και οργάνωσαν την επικοινωνία τους με το κοινό. Το σίγουρο είναι ότι η Σπείρα Σπείρα ξαναθυμήθηκε τους τρόπους αυτοδιαχείρισης των καλλιτεχνών, όπως τα παλιά μπουλούκια!!! Και ξανάφερε το περιφρονημένο «μουσικό» στη «μόδα»."
 
Με αυτά τα λόγια, η καταπληκτική ομάδα Σπείρα Σπείρα και ο Σταμάτης Κραουνάκης ξεκινούν την δεύτερη δεκαετία τους κρατώντας το δικαίωμα της πρώτης συμμορίας
και με καινούργιους καλλιτέχνες στη φετινή τους εξόρμηση, τον Τζερόμ Καλουτά από το Ζαίρ περφόμερ-ράπερ, την ηθοποιό Μαρία Κοσκινά μετάκληση από το «Εγώ είμαι το Θείο Βρέφος» και το νέο τραγουδιστή Κώστα Μπουγιώτη και ανακοινώνουν το φετινό τους θέμα:
«ALL THAT ΜΠΑΖ» H τελευταία νύχτα του κόσμου.

Ένα μουσικό έργο, απόλυτα εμπνευσμένο από την σύγχρονη πραγματικότητα, με πολλά καινούργια τραγούδια – πρώτες εκτελέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη και υπέροχα τραγούδια από την παγκόσμια σκηνή. Ένα ποιητικό έργο, με χιούμορ πικρό κάποιες φορές. «Ο θίασος βιώνει την τελευταία νύχτα μιας κουρασμένης και ηττημένης ανθρωπότητας. Μια τέτοια νύχτα δεν υπάρχουν συνέπειες. Όλα τα μπάζα έχουν δικαίωμα στην πί(σ)τα» όπως λέει ο Σταμάτης.

Έτσι, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα την έναρξη του προγράμματός τους για τις 30 Νοεμβρίου ανήμερα τ’ Αγιαντρέα ημέρα Κυριακή και μας περιμένουν για Την Τελευταία Νύχτα του Κόσμου στο All that Buzz, στην μουσική σκηνή Αθηναΐς.

Συντελεστές
Ιδέα και διδασκαλία Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνογραφία Μανόλης Παντελιδάκης
Ανάγλυφες κατασκευές-ζωγραφική σκηνικού Φρέντυ Γκίζας
Κοστούμια Γιάννης Μετζικώφ
Φωτισμοί Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ήχος Γιάννης Μουρλάς
Μουσική διεύθυνση Άρης Βλάχος

Οι μουσικοί μας
Άρης Βλάχος
πιάνο
Άννα Λάκη ακορντεόν
Νίκος Χατζόπουλος κόντρα μπάσο
Σοφία Κακουλίδου κρουστά

Παίζουν και τραγουδούν αλφαβητικά:
Τζέρομ Καλουτά, Μαρία Κοσκινά, Αργυρώ Καπαρού, Σταμάτης Κραουνάκης, Δάφνη Λέμπερου, Βασίλης Μοσχονάς, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Παρθένα Χοροζίδου

...και στην ούγια να γράφει «Σπείρα Σπείρα». Προσοχή στις απομιμήσεις!

Μουσική Θεατρική Σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ 2008-2009: Καστοριάς 34-36 Βοτανικός. Τηλ. 210 3480000
Ημέρες + Ώρες Παραστάσεων: Πέμπτη στις 20.45 (Λαϊκή), Παρασκευή στις 21.45, Σάββατο στις 21.45, Κυριακή στις 20.45.
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 30 ευρώ, Φοιτητικό+Μουσικές σχολές 15 ευρώ, Λαϊκή 20 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v