ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Δημήτρης Παπαδημητρίου – Φωτεινή Δάρρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες καλοκαιρινές τους συναυλίες (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Ρωμαϊκή αγορά, Αττικό άλσος κ.α), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζουν τώρα την δική τους πρωτότυπη πρόταση διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην νυχτερινή Αθήνα.

Δημήτρης Παπαδημητρίου – Φωτεινή Δάρρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Από τις 14 Νοεμβρίου και για 20 παραστάσεις με μουσικές εικόνες και με μια νέα δομή ακροάματος – θεάματος, η παράσταση εντυπωσιάζει για την διασκεδαστική αλλά και την ψυχαγωγική της διάσταση κάτω από την σκηνοθετική άποψη του Γιώργου Κορδέλλα. Φιλοξενούνται σε ένα χώρο ιδανικό για ιδιαίτερα μουσικά θεάματα, τόσο χάρις στις σκηνικές δυνατότητες που παρέχει όσο και στον τομέα της ακουστικής, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στην Λεωφόρο Συγγρού 143.

Μέχρι τώρα γνωστοί κυρίως για την επιτυχία τους στο δισκογραφικό και συναυλιακό χώρο ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια μαζί με τους Γιώργο Φλωράκη και Ανδρέα Σμυρνάκης, επιχειρούν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν την εναλλακτική πρόταση στο Αθηναϊκό κοινό.

Η παράσταση βασίζεται σε τραγούδια αγαπημένα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και του συνθέτη, με σκοπό να παρασύρουν τον θεατή στη συγκίνηση, το χιούμορ, το χορό, το γέλιο, το παραμύθι και την ανάμνηση, το σύνθετο πρόγραμμά τους αναμένεται να εντυπωσιάσει με την διασκεδαστική αλλά και την ψυχαγωγική του διάσταση.

Ώρα Έναρξης:23:00

Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v