Sunday Spa @ Villa Mercedes: Περιποίηση δια χειρός... Βασίλη

Τα βράδια της Κυριακής στο πιο hot club της Αθήνας δεν είναι ποτέ ήσυχα. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος αναλαμβάνει να ανεβάσει τον ρυθμό κατακόρυφα κάθε Κυριακή στο Villa Mercedes και ο κόσμος δείχνει να το καταδιασκεδάζει.
Sunday Spa @ Villa Mercedes: Περιποίηση δια χειρός... Βασίλη
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Η ώρα είναι 12:30 και ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να συνωστίζεται στην είσοδο. Αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας περιμένουν την σειρά τους για να μπουν ενώ στην δεξιά είσοδο για τα πριβέ τραπέζια βλέπουμε και αρκετές διασημότητες. Η πόρτα λόγω ημέρας είναι πιο χαλαρή επιτρέποντας και σε παρέες αγοριών να μπουν. Στην αριστερή είσοδο όπου οι λίστες κάνουν παιχνίδι, έχει στηθεί και ένα αρκετά εντυπωσιακό ντεκόρ με βυσσινί κουρτίνες παραπέμποντας στην εποχή του Λουδοβίκου.

Έχουμε ήδη μπει μέσα και ο κόσμος είναι χαλαρός. Άτομα κάθε ηλικίας κυριλέ και casual «αράζουν» στις μεγάλες λευκές πολυθρόνες. Ο χώρος όσες φορές και αν πάμε δεν σταματάει πότε να μας προκαλεί θετικά συναισθήματα. Το άσπρο κυριαρχεί σε κρεμ αποχρώσεις και η ελιά στον πριβέ χώρο δίνει έναν τόνο καθαρά ελληνικό στο απόλυτα μοντέρνο ντεκόρ. Ανάμεσα στο πλήθος βλέπουμε και αρκετές αιθέριες υπάρξεις ντυμένες με φορέματα του 17ου αιώνα και λευκές περούκες. Αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχουν εκεί… Καμιά ώρα μετά και ενώ ο κόσμος έχει αρχίσει να συρρέει κατά δεκάδες, οι λευκές κουρτίνες πίσω από το 2ο μπαρ ανοίγουν και οι κοπέλες που είχαμε δει συμμετέχουν σε ένα χορευτικό τύπου καν-καν(!). Διαφημιστικό τέχνασμα της Ursus πιθανότατα…

Η ώρα έχει πάει 2:30 και τα φώτα σβήνουν. Χορεύτριες ανεβαίνουν στα 2 στάντς και ο κόσμος αρχίζει να φωνάζει. Όλοι ξέρουν τι πρόκειται να ακολουθήσει και προετοιμάζονται. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος έχει ανέβει στα decks και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά από την εποχή του Venue. Δεν νομίζω να είδα κανέναν να μην χορεύει. Με έμφαση στην dance αλλά και electro επιλογές το Set του Τσιλιχρήστου ικανοποιεί ακόμα και τους πιο.. σκλυροπηρινικούς θαμώνες. Και αυτό είναι φανερό. Στα πριβέ τραπέζια επικρατεί πανικός. Μία κοπέλα ανεβαίνει στο ένα σταντ μαζί με τον χορευτή και αρχίζει να χορεύει. Το κλίμα είναι πραγματικά «καυτό». Αξίζει εδώ να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί μιας και με τόσο κόσμο ο εξαερισμός δούλεψε ΑΨΟΓΑ, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να μην γίνει σε καμία περίπτωση αποπνικτική, παρά τον πολύ κόσμο.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαινε το κέφι και τα… ντεσιμπέλ. Ο Τσιλιχρήστος ξέρει πολύ καλά πώς να ανεβάζει τον κόσμο και τις Κυριακές το καταφέρνει και με το παραπάνω. Η βραδιά ήταν απίστευτη και σίγουρα το Sunday Spa είναι ένα event το οποίο θα αφυπνίσει την διάθεσή σας για χωρό και θα σας … περιποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν φυσικά δεν έχετε πρόβλημα αφύπνισης το πρωί της Δευτέρας!

Villa Mercedes: Ανδρονίκου και Τζαφέρη 11, οδ. Πειραιώς. Κρατήσεις: 6937904616.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v