Rockwave 2008: Όλα τα ονόματα της φετινής διοργάνωσης

Judas Priest, Offspring, Manu Chao, Patti Smith και Siouxsie είναι μερικά μόνο από τα ονόματα του line up του φετινού, ανανεωμένου Rockwave Festival που ανακοινώθηκαν μόλις. Διαβάστε λεπτομέρειες για ονόματα, τιμές, αλλαγές και εκπλήξεις και μάθετε πώς θα κερδίσετε ένα Rockwave Pass... για πάντα.
Rockwave 2008: Όλα τα ονόματα της φετινής διοργάνωσης
Τα καλά νέα φέτος έφτασαν νωρίς. Στις 8, 9 και 10 Ιουλίου το Rockwave Festival, μετρώντας αισίως δώδεκα χρόνια ζωής, φέρνει στο κλασσικό πλέον venue του, το Terra Vibe στη Μαλακάσα ονόματα θρύλους της ροκ σκηνής και όχι μόνο.

Η πρώτη ανακοίνωση, που βγήκε λίγες μέρες πριν, έκανε απλά την εισαγωγή που θα οδηγούσε στο κυρίως θέμα. Μιλούσε για τη Metal ημέρα, στις 9 Ιουλίου, και περιελάμβανε ονόματα για τα οποία οι φαν της σκηνής είχαν κάθε λόγο να χαίρονται: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy και Opeth.

Η επόμενη, σήμερα το πρωί, μας έφτιαξε ακόμα περισσότερο τη μέρα. Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά, παραθέτουμε «σκέτο» ένα line up δύο ημερών που θα συζητάμε για καιρό: Offspring, Manu Chao, Patti Smith, Marky Ramone και Siouxsie.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι σκηνές στη Μαλακάσα φέτος θα είναι δύο, η Terra Stage και η Vibe Stage, καθώς και η συμμετοχή των Schooligans, του Schoolwave που πλέον έχει καταστεί θεσμός στο φεστιβάλ την τελευταία ημέρα. Στα... αρνητικά, η πρωινή (!) έναρξη των συναυλιών -οι πόρτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ανοίγουν στις 11 το πρωί- που μας δημιουργεί την παρόρμηση να θυμίσουμε στους διοργανωτές ότι δεν είναι όλο το κοινό του φεστιβάλ φοιτητές.

Ολόκληρο το line up της κάθε ημέρας έχει ως εξής.
Τρίτη 8/7: Offspring, Siouxsie, Deus, The Gossip στην Terra Stage και Marky Ramone, Flogging Moly στη Vibe Stage
Τετάρτη 9/7: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth και Morbid Angel στην Terra Stage και Carcass, Inner Wish στη Vibe Stage
Πέμπτη 10/7: Manu Chao και Patti Smith στην Terra Stage και Schooligans στη Vibe Stage.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά σε Ticket House και www.ticketpro.gr στις 7 Απριλίου. Προσοχή: τα εισιτήρια θα είναι γενικής εισίδου, δηλαδή δεν θα υπάρχουν Pl1 και Pitch A... Οι τιμές θα έχουν σταδιακή αύξηση όσο περνά ο χρόνος, δίνοντας έτσι ένα πριμ στους early buyers π.χ. τα εισιτήρια για την ημέρα του Manu Chao και της Patti Smith ξεκινούν από τα 25 ευρώ. Αναλυτικότερα:
Ημέρα 1η: Από τις 7 εως και τις 30 Απριλίου 45 ευρώ, από την 1 Μαΐου έως και τις 28 Ιουνίου 50 ευρώ και από 29 Ιουνίου ως την μέρα του Rockwave 60 ευρώ
Ημέρα 2η: Έως και τις 30 Απριλίου 50 ευρώ, από την 1 Μαΐου έως και τις 28 Ιουνίου 55 ευρώ και από 29 Ιουνίου ως την μέρα του Rockwave 60 ευρώ.
Ημέρα 3η: Από τις 7 εως και τις 30 Απριλίου 25 ευρώ, από την 1 Μαΐου εως και τις 28 Ιουνίου 30 ευρώ και από 29 Ιουνίου ως την μέρα του Rockwave 40 ευρώ.
Εισιτήριο τριημέρου: Από τις 7 Απριλίου εως και τις 30 Μαΐου 90 ευρώ

Και μια έκπληξη... Η Didi Music, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ, ετοιμάζει ένα βιβλίο - αφιέρωμα στο φεστιβάλ, με τίτλο "Το Δικό μου Rockwave" και δίνει την ευκαιρία στους φαν του φεστιβάλ να κερδίσουν δωρεάν Rockwave passes για πάντα. Πώς; Απλούστατα. Γράφοντας μια ιστορία 150 λέξεων σχετικά με την προσωπική τους εμπειρία, οποιασδήποτε μορφής, για το γεγονός που στιγμάτισε κάποιο Rockwave στο οποίο παρεβρέθησαν. Τα καλύτερα κείμενα (τρελά, ερωτικά, φανατισμένα, απελπισμένα; βρείτε εσείς το mood που τα χαρακτήρισε...) θα δημοσιευτούν -μαζί με photos- στην premium έκδοση του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας... Οι ενδιαφερόμενοι, σπεύσατε... στη διεύθυνση [email protected], με τίτλο "Το δικό μου Rockwave".

Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα επανέλθουμε… λίαν συντόμως.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v