Good Charlotte: Ένα live... απολύτως Mad κάτω από την Ακρόπολη

Τη μία και μοναδική εμφάνιση των Good Charlotte στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από πολύ κοντά οι φαν του συγκροτήματος που θα δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση του Mad, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 4525.
Good Charlotte: Ένα live... απολύτως Mad κάτω από την Ακρόπολη
It’s so Good to be true… Το Mad φέρνει τους Good Charlotte στην Ελλάδα για ένα απόλυτο live κάτω από την Ακρόπολη. Οι fans τους θα έχουν την ευκαιρία να τους δούν από πολύ κοντά και να τους ακούσουν να παίζουν live τη πρόσφατη μεγάλη επιτυχία τους «Dancefloor Anthem» ή αλλιώς το «I Don’t Wanna Be In Love» που όλοι ξέρουμε και τραγουδάμε.

Το τραγούδι αυτό είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες τους. Έχει κάνει την εμφάνισή του σε 11 διαφορετικά charts του Billboard, ενώ ήταν και ένα από τα 100 πιο πολυπαιγμένα κομμάτια στο αμερικάνικο ραδιόφωνο για το 2007. Παίχτηκε πάνω από 3.000 φορές σε 4 ηπείρους το πρώτο μισό του 2007. Στην Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στο top 30 του airplay των ραδιοφωνικών σταθμών και συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία.

[Το βίντεο του Dance Floor Anthem]

Για να κερδίσετε τις απαραίτητες προσκλήσεις… στείλτε MAD (κενό) ATHENS στο 4525 (Χρέωση 1,19 ευρώ ανά SMS με ΦΠΑ) και ζήστε το από την πρώτη σειρά. Υou want more? Σε αποκλειστικότητα τo Μad Radio 106,2 φέρνει 5 τυχερούς νικητές face to face με το αγαπημένο τους group backstage λίγο πριν την συναυλία τους το Σάββατο, 5 Απριλίου. Ο τρόπος; Στείλτε LIVE (κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο 4525 (Χρέωση 1,19 ευρώ ανά SMS με ΦΠΑ) για να είστε εσείς ένας από τους 5 τυχερούς που και θα γνωρίσουν τους Good Charlotte από κοντά και θα ζήσουν το συναρπαστικό τους live.

Για το συγκρότημα Good Charlotte:
Το άλμπουμ τους «The Young and the Hopeless» (2002-2003) έγινε τρεις φορές πλατινένιο στις Η.Π.Α. και διπλά πλατινένιο στον Καναδά, ενώ πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία και στην Αυστραλία! Επίσης, κέρδισαν το βραβείο Viewers Choice στα MTV Video Music Awards του 2003 για το video clip «Lifestyles of the Rich Famous».

Το δεύτερο τους άλμπουμ, «The Chronicles Of Life Death» (2004-2006) έγινε πλατινένιο σε Η.Π.Α. και Καναδά, φτάνοντας στο top 3 του Billboard και στην κορυφή των Top Internet Albums για το 2004. Το τελευταίο τους άλμπουμ Good Morning Revival (2007) μπήκε στο top 10 δεκατριών χωρών την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, συμπεριλαμβανομένων και των Η.Π.Α. όπου πούλησε 66.000 αντίτυπα μέσα σε μια εβδομάδα ενώ στην Αυστραλία έγινε πλατινένιο μετά από 15 εβδομάδες κυκλοφορίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v