Swan Lake On Ice: Όταν οι κύκνοι χορεύουν στον πάγο

Όταν το κλασσικό μπαλέτο ζωντανεύει από τους πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, το αποτέλεσμα λέγεται Swan Lake On Ice. Μία μαγική παράσταση που έρχεται για μία ακόμη φορά στο θέατρο Badminton στις 12 Μαρτίου.
Swan Lake On Ice: Όταν οι κύκνοι χορεύουν στον πάγο
* Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Οι νικητές των προσκλήσεων έχουν ήδη ειδοποιηθεί με mail.

O μύθος μιας λίμνης, η βαθιά επιθυμία για τον ανέφικτο έρωτα, το τραγούδι των κύκνων λίγο πριν πεθάνουν, ένα συγκινητικό σύμπλεγμα αγάπης και θανάτου. Η Λίμνη των Κύκνων. Μια συγκινητική ιστορία που ο Τσαϊκόφσκι έκανε αθάνατη και που τώρα τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, έρχονται με ένα ζευγάρι νέα φτερά για να την απογειώνουν… στον πάγο!

Σε χορογραφία Konstantin Rassadin και για πρώτη φορά με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας η περίφημη ομάδα του St. Petersburg State Ice Ballet επιστρέφει στις 12 Μαρτίου στην Αθήνα με τη Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Badminton και υπόσχεται να μας χαρίσει φαντασμαγορικές μουσικοχορευτικές βραδιές.

Την εκπληκτική μουσική του Piotr Ilyich Tchaikovsky ερμηνεύει η διάσημη Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μολδαβίας (National Philarmonic Orchestra of Moldova) με Μαέστρο τον Mihai Agafita. Ταυτόχρονα, 35 χορευτές, ανάμεσά τους κάποια κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού πατινάζ, και 65 μουσικοί προετοιμάζονται με σεβασμό στην κλασική χορογραφία για ένα θέαμα παγκόσμιας εμβέλειας, υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και άμεμπτης δεξιοτεχνίας που συνδυάζει αριστοτεχνικά την αρμονία, την κομψότητα και τη χάρη του κλασικού μπαλέτου, με το δυναμισμό, την ισορροπία και το συγχρονισμό του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία των αέρινων χορευτών, η άψογη τεχνική τους, σε συνδυασμό με την αριστουργηματική και αθάνατη μουσική σύνθεση του μεγάλου Ρώσου μουσουργού, που αποδίδεται ζωντανά από την Εθνική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μολδαβίας δημιουργούν ένα υψηλών προδιαγραφών θέαμα που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους και θα μας ταξιδέψει στο αγαπημένο παραμύθι με φόντο τον πάγο και τα όνειρα.

Η παγκόσμια και διαχρονική ιστορία της Λίμνης των Κύκνων
Πρόκειται για ένα μπαλέτο σε τέσσερις πράξεις που βασίζεται σε ένα παραδοσιακό γερμανικό παραμύθι, μια συγκινητική ιστορία που αποτύπωσε αριστουργηματικά τη βαθιά ανθρώπινη επιθυμία για τον ανέφικτο έρωτα, δίνοντάς της μια διάσταση παγκόσμια και διαχρονική. Η πρώτη παραγωγή της Λίμνης των Κύκνων πρωτοπαρουσιάστηκε στο κοινό στις 4 Μαΐου 1877, στο Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας και σε χορογραφία του Julius Reisinger και από τότε η ιστορία συνεχίζεται, δημιουργώντας κάθε φορά τα ίδια συναισθήματα που ξεπερνούν όλα τα σύνορα και κάθε όρια.

Swan Lake On Ice, St. Petersburg Ice Ballet, από 12 Μαρτίου στο Θέατρο Badminton, Άλσος Στρατού, Γουδή.

Οργάνωση - Παραγωγή: ADaM Productions
Πληροφορίες – Κρατήσεις εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα: www.ticketnet.gr, 210-8840600
Προπώληση εισιτηρίων με μετρητά: Virgin Megastores
Ημέρες – Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 20:30, Παρασκευή 20:30, Σάββατο 17:00 & 20:30, Κυριακή 12:30 & 17:00

Τιμές εισιτηρίων με προσφορά:
Ζώνη Α - 44 ευρώ, Ζώνη Β - 35 ευρώ, Ζώνη Γ - 32 ευρώ, Ζώνη Δ - 24 ευρώ, Ζώνη Ε - 13 ευρώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v