15 Χριστουγεννιάτικα πάρτι για όλα τα γούστα

Αυτές τις μέρες τα περισσότερα clubs της πόλης έχουν βάλει τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται για τα pre- και post-Christmas πάρτι τους. Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα events των ημερών και ετοιμαστείτε για χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε ρυθμούς... dance!
15 Χριστουγεννιάτικα πάρτι για όλα τα γούστα
της Έλενας Μπούλια

Επειδή Χριστούγεννα δε σημαίνει μόνο κατάνυξη και προσευχή αλλά και διασκέδαση, εξόδους και ξενύχτια μέχρι πρωίας, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι και ρεβεγιόν της πόλης για εσάς που δεν σκοπεύετε να περάσετε αυτές τις άγιες μέρες στο σπίτι!

Resident και guest DJ’s από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο φοράνε αυτές τις μέρες τα σκουφάκια του Αι Βασίλη, μιξάρουν αγαπημένα κομμάτια με χριστουγεννιάτικες μελωδίες -για να κρατήσουν το κοινό ανεβασμένο και μέσα στο πνεύμα των γιορτών- και μας προσκαλούν στα μεγάλα και μικρά clubs της Αθήνας για να τραγουδήσουμε δυνατά: Merry Christmas!

Πού θα (πρωτο-)πάμε λοιπόν την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη το βράδυ;

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

* Club Fuzz: Umek / Valentino Kanzyani

Δύο κορυφαίοι παραγωγοί της Σλοβενίας έρχονται στο Fuzz για να ξεσηκώσουν με δυναμικά dance κομμάτια και πρωτοποριακά remixes που θα ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα. Μαζί τους ο διασημότερος techno DJ της Σερβίας, Marco Nastic, για ακόμα περισσότερη ενέργεια, ενώ από τα decks δεν θα λείψει και ο resident DJ της ομάδας Blend, Mikee. (Fuzz: Βουλιαγμένης 22, τηλ. 210 92 24 641. Εισ. 30 ευρώ).

* Club Decadence: Ρεβεγιόν των Last Page

Το εναλλακτικό club της πόλης υποδέχεται τα Χριστούγεννα με κάλαντα και μουσικές από όλον τον κόσμο. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με αφιέρωμα στους αγαπημένους Raveonettes, ενώ όπως κάθε χρόνο θα μοιραστούν… κάστανα και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο… πατίνι! (Decadence: Βουλγαροκτόνου 69 & Πουλχερίας 2, Λόφος Στρέφη, τηλ. 6995 41 98 67).

* The Hall: DJ Hell

Ο Γερμανός, βετεράνος πλέον DJ με τεράστια πείρα στο dj-ing σε όλον τον κόσμο και θεμελιωτής της electroclash σκηνής, ο DJ Helmut Josef Geier (για τους πολλούς DJ Hell) αποφάσισε φέτος να περάσει το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων του παρέα με το αγαπημένο του κοινό στο The Hall. (The Hall: Ερμού & Πλατεία Ασωμάτων 1, Θησείο, τηλ. 210 32 24 553).

* Χοροστάσιο Residence: Mind your Xmas Party? Mind Radio Producers!

Οι τρεις πιο fun παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Mind Radio, Κώστας Μπρέλλας, MadamCat και de:tech, αναλαμβάνουν τα ηνία του χριστουγεννιάτικου πάρτι του Χοροστασίου με postwave, kinky rhythm και πολλή αστερόσκονη! (Χοροστάσιο Residence: Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ. 210 33 14 330 -1, είσοδος ελεύθερη).

* Key Bar: All Day Party

Ένα από το πιο fun club της πόλης ετοιμάζει για την παραμονή των Χριστουγέννων ένα all-day-party που θα ξεκινά από τις 17.00 με τους DJ Rovas και DJ Don Dalesio, θα συνεχίζει στις 22.00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους Urban Boys που θα παίζουν Christmas Melodies. (Key Bar: Πραξιτέλους 37, τηλ. 210 32 30 380).

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου

* Plus X: DJ Eddie

Διάσημος από τα πολύ επιτυχημένα πάρτι του στο Λονδίνο, έχοντας ήδη εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές σε διάφορα events της Αθήνας αλλά και των νησιών, ο DJ Eddie επανέρχεται ανήμερα Χριστουγέννων για ένα super dance party! (Plus X: Π. Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, τηλ. 210 72 21 558. Εισ. 25 ευρώ).

* Yoga Bala: Ntrop Christmas Party feat. Higher Love

Ένας ακόμα Γερμανός, o Leon Sega της Ntrop Recordings, αφήνει την παγωμένη βερολινέζικη βάση του για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στο αγαπημένο στέκι παρουσιάζοντάς μας ένα techno house set καθώς και την επερχόμενη κυκλοφορία του «Mosanto E.P.». Μαζί του στα decks και για πρώτη φορά στην Αθήνα η θεσσαλονικιά DJ Marinita των Higher Love parties για να συνεχίσει σε ρυθμούς house & disco. (Yoga Bala: Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή, τηλ. 210 33 11 335, είσοδος ελεύθερη).

* Bar Guru Bar: Rudy Tuesday

To Bar Guru Bar τις Τρίτες λέει όχι στις προβλέψιμες mainstream επιλογές και εγκαινιάζει την εναλλακτική μουσική με έμφαση στο μαύρο ήχο, διοργανώνοντας special βραδιές, τις λεγόμενες Rudy Tuesdays. Την Τρίτη των Χριστουγέννων, λοιπόν, το Guru υποδέχεται τον Λάμπρο Φάτση και το Boulevard Soundsystem με μία εκλεκτή συλλογή διαμαντιών της μαύρης μουσικής και ήχους soul jazz, reggae, funk, latin κλπ. Στο Jazz Upstairs την ίδια βραδιά θα βρίσκονται οι DJs του Κορμοράνου που θα παίζουν αποκλειστικά για Party Animals. (Bar Guru Bar: Πλατεία Θεάτρου 10, Αθήνα, τηλ. 210 32 46 530).

* One Happy Cloud: Christmas Party

Οι δύο αγαπημένοι DJs του μικρούλικου και πολύ 60’s One Happy Cloud, Alexees και Dimitri K, ενώνουν τις μουσικές τους επιρροές από Urban Disco και House και μας προσκαλούν σε ένα πολύ happy Christmas party! (One Happy Cloud: Αριστοφάνους 12, Ψυρρή, τηλ. 210 32 22 256).

* Pinatubo Bar: Χ-Mas Reggae And World Beat

Για τους λάτρεις της world music, η THC Sound System συναντά το DJ Crew του Pinatubo σε ένα Back to Back αφιέρωμα με ήχους από όλες τις γωνιές του πλανήτη και αποκορύφωμα την Τζαμαϊκανή μουσική. (Pinatubo: Λεπενιώτου 6, Ψυρρή, τηλ. 210 32 12 936).

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου

* Villa Mercedes: Absolut Disco Party

Οι DJs Valentino και Νίκος Χαλκούσης ανεβαίνουν στα decks του Villa Mercedes και ξυπνούν disco συναισθήματα με all time classic αγαπημένα κομμάτια από τα 70’s και τα 80’s. Όλα αυτά στο… εξωτικό Villa Mercedes! (Villa Mercedes: Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Λ. Πειραιώς, τηλ. 210 34 22 886).

* Motel: DJ Argy

Έλληνας του εξωτερικού, με πολύ καλές συστάσεις από επώνυμες δισκογραφικές, έρχεται στο Motel, συνοδευόμενος από τον νεαρό Bengoa για μία απόλυτα dance βραδιά και χορό μέχρι τελικής πτώσης. (Motel: Ρήγα Παλαμήδι 9 & Σαρρή 11, Ψυρρή, τηλ. 210 32 38 970).

* Plus X: DJ Junior Rush

Με άλλο ένα δυνατό πάρτι, όπως κάθε Τετάρτη, συνεχίζει τη βδομάδα των Χριστουγέννων το Plus X, με θεματολογία «Stay Deep» και DJ τον Junior Rush. R’n B, funk και pop μουσικές για να κλείσει το εορταστικό διήμερο με τον καλύτερο τρόπο. (Plus X: Π. Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, τηλ. 210 72 21 558).

* Cristal: Diamonds R ‘n B Party

Τα αγαπημένα r ‘n b parties της ομάδας Diamonds, με τους DJs C’Mon, Fire και Just Kill συνεχίζουν δυναμικά στο πολυτελές Cristal, όπως κάθε Τετάρτη. Πολλά χορευτικά shows θα σας ξεσηκώσουν και θα σας βάλουν αμέσως στον ρυθμό. (Cristal: Λ. Κηφισίας 46, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ. 210 61 80 603, εισ. 15 ευρώ).

* Club Decadence: A Normal Sexual Life Night

Πολύ μυστηριακός τίτλος για το Post-Christmas party του Decadence που, με ένα super αφιέρωμα στον David Bowie, επιχειρεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα: «Is this the real life? Is this just a fantasy?». Στο πλατό του club η DJ Σοφία. (Decadence: Βουλγαροκτόνου 69 & Πουλχερίας 2, Λόφος Στρέφη, τηλ. 6995 41 98 67).

Καλά Χριστούγεννα με άφθονο κέφι!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v