Das Fest Ruft: Η γιορτή (μάς) φωνάζει

Νέοι καλλιτέχνες, μουσικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί και ζογκλέρ-ξυλοπόδαροι συναντιούνται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Club του Σταυρού του Νότου, για να εκφράσουν ο καθένας με το δικό του τρόπο το Rock'n'Roll, σε ένα φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει talk of the town –και έχει όλα τα προσόντα για να το καταφέρει.
Das Fest Ruft: Η γιορτή (μάς) φωνάζει
* Στείλτε τώρα e-mail μέσω του "Γράψτε τα σχόλιά σας" και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του "Das Fest Ruft".

Επηρεασμένη από την καλλιτεχνική άνθιση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, το Βερολίνο και ορμώμενη από την αγάπη της προς τις καινοτομικές εκφράσεις στην τέχνη, η ομάδα του Σταυρού του Νότου δημιούργησε μια ομάδα νέων και πολυτάλαντων καλλιτεχνών και έδωσε στον κάθ’ ένα τον χώρο και το χρόνο να εκφράσει, τι άλλο; Το Rock ‘n’ Roll!

Η ομάδα αυτή αποτελείται από:
- μουσικούς
- τραγουδιστές
- τη θεατρική ομάδα Ex Animo που ειδικεύεται στη μιμητική τέχνη, στην τέχνη των κλόουν και φυσικά στην υποκριτική
- ξυλοπόδαρους- ζογκλέρ

Με κεντρικούς ήρωες τους μουσικούς και τους τραγουδιστές, με… εκκεντρικούς ήρωες τους ηθοποιούς και τους ξυλοπόδαρους –ζογκλέρ, με φόντο το σκηνικό που φιλοτεχνήθηκε ο Μάνος Αναστασίου, με ένα ρεπερτόριο live που αγγίζει τη ροκ μουσική από τα hits της σύγχρονης Βρετανικής σκηνής ως τα αριστουργήματα των συνόρων της Αμερικάνικης folk, αλλά και με τις ελληνικές ροκ επιτυχίες του χθες και του σήμερα και όλα αυτά κάτω από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θοδωρή Γιαννακόπουλου, δημιουργήθηκε το φεστιβάλ που…σε καλεί, “Das Fest Ruft”!

Αυτό το φεστιβάλ σε καλεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Σταυρό του Νότου Club! Το in2life θα είναι εκεί, ως χορηγός επικοινωνίας.

Ώρα έναρξης: 23.00. Τιμή εισητηρίου: 6€, Φοιτητικό: 4€. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

* Στείλτε τώρα e-mail μέσω του "Γράψτε τα σχόλιά σας" και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του "Das Fest Ruft".
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v