Φάμελλος, Δρογώσης, Στρατής σε ένα... έντεχνο υπερθέαμα

Τρεις και ο... κούκος εμφανίζονται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου. Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρωνας Στρατής πρωταγωνιστούν "στο πιο χορταστικό πρόγραμμα που επινοήθηκε ποτέ από τις δυνάμεις της αντίδρασης".
Φάμελλος, Δρογώσης, Στρατής σε ένα... έντεχνο υπερθέαμα
* Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Δευτέρας, 19 Νοεμβρίου, δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση μέσω των "Σχολίων".

Στα πλαίσια των τελευταίων μακάβριων πολιτικών εξελίξεων ο καλλιτέχνης δωματίου Μανώλης Φάμελλος μετακινείται επειγόντως από την κεντρική σκηνή (του Σταυρού του Νότου) ένα κλικ αριστερά και ξαναπερνά μετά από 6 χρόνια (διατυμπανίζοντας σιγανά και ταπεινά την ανάγκη του ως φιλοτιμία) το κατώφλι του ανανεωμένου και φιλικότερου προς το περιβάλλον club.
 
Εκεί θα συναντήσει τον επίσημο συνοδοιπόρο του, Στάθη Δρογώση, που ασκεί την ίδια πολιτική στον χώρο, διατηρώντας βέβαια ένα πιο εξτρεμιστικό-αντιεξουσιαστικό προφίλ προκειμένου έντεχνα να προσελκύσει τις πλέον απογοητευμένες μονάδες(θύματα) του κοινού.

Η κατασκευασμένη και αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση μεταξύ τους θα μεταφερθεί και πάλι επί σκηνής όπου θα εκθέτουν τις παρακμιακές και μικροαστικές αντιλήψεις τους περί τέχνης βάλλοντας ο ένας κατά του άλλου, δημιουργώντας ανούσια διλήμματα στο βαθιά νυχτωμένο κοινό (άλλωστε θα το τραβάν ως τα ξημερώματα).

Έτσι θα αποκρύπτουν το αναμφισβήτητο γεγονός πως στην ουσία δρουν σαν στυλοβάτες του συστήματος της νύχτας, σαν στυγνοί διασκεδαστές, σαν αποστάτες του εντέχνου διασκευάζοντας ανελέητα όχι μόνο δεκάδες γνωστά και άγνωστα τραγούδια αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό μέσα στο πιο χορταστικό πρόγραμμα που επινοήθηκε ποτέ από τις δυνάμεις της αντίδρασης.

Στον ρόλο της εκ του μακρόθεν δραστήριας αλλά στην ουσία αποπολιτικοποιημένης γενιάς του διαδικτύου, ο νέος και ωραίος εκ πρώτης όψεως τραγουδοποιός Μύρωνας Στρατής, αμήχανα προσπαθεί να αρθρώσει νέο λόγο αλλά φοβούμαστε πως ελάχιστα θα ακουστεί μέσα στην οχλοβοή της άνωθεν κοκορομαχίας θα δείτε πολλά θα ακούσετε περισσότερα αλλά… η συνταγή είναι η ίδια το παραμύθι το’ χουμε ξανακούσει.

Νέε αγωνιστή θαμώνα
Δώσ’ τους ένα ηχηρό μήνυμα
Γύρισέ τους την πλάτη
Ας μείνουν ‘’Τρεις Κι Ο Κούκος’’


(Προσοχή! Στον ρόλο του κούκου θα εμφανίζονται περιοδικά καλλιτέχνες και ανένταχτα σχήματα της Αριστεράς. Την αρχή κάνει το συγκρότημα ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ από την Δράμα, το οποίο θα εμφανίζεται εν μέσω του δράματος που θα εκτυλίσσεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στον χώρο του Σταυρού του Μαρτυρίου).

Κάθε Κυριακή και Δευτέρα στο Club του Σταυρού του Νότου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 6€ & 4€ για τους φοιτητές

* Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Δευτέρας, 19 Νοεμβρίου, δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση μέσω των "Σχολίων".
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v