Ο Παύλος Παυλίδης στο Σταυρό του Νότου: Κερδίστε προσκλήσεις

Η σκηνή του Σταυρού του Νότου θα υποδεχτεί τον Παύλο Παυλίδη για τρεις μόνο εμφανίσεις και το In2life συγκέντρωσε διπλές προσκλήσεις για να βρεθείτε στην πρεμιέρα του, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, αλλά και για τις επόμενες Πέμπτες.
Ο Παύλος Παυλίδης στο Σταυρό του Νότου: Κερδίστε προσκλήσεις
Στείλτε τώρα email μέσω του «Γράψτε τα σχόλιά σας» και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Παύλου Παυλίδη, αύριο, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου αλλά και για τις επόμενες Πέμπτες.

Στον Παύλο Παυλίδη, τον leader του ιστορικού μουσικού συγκροτήματος «Ξύλινα Σπαθιά», ανοίγει αύριο (18/10) και για δύο ακόμα Πέμπτες τις πόρτες του η μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου», στα πλαίσια μιας παράστασης που θα αγκαλιάσει τόσο το ταξίδεμα του ακουστικού ήχου όσο και τις κορυφώσεις του νευρικού, ηλεκτρικού ήχου που θα ξεσηκώσει.

Το In2life σε συνεργασία με τον Σταυρό του Νότου συγκέντρωσε για εσάς διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Παύλου Παυλίδη αύριο, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007, καθώς και για τις άλλες δύο Πέμπτες (25/10 και 1/11) τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε αν μας στείλετε τώρα email μέσω του «Γράψτε τα σχόλιά σας».

Σταυρός του Νότου (Κεντρική Σκηνή): Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v