Harlem Globetrotters: Ασταμάτητοι και στην Ελλάδα

Τη θρυλική ομάδα επίδειξης μπάσκετ από τις ΗΠΑ, τους Harlem Globetrotters, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά το ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους σε έξι ελληνικές πόλεις που πραγματοποιείται στα τέλη Οκτωβρίου και τις αρχές Νοεμβρίου. Γιορτάζοντας τα 80 τους χρόνια, οι Ασταμάτητοι Harlems υποσχόνται να εντυπωσιάσουν, να ψυχαγωγήσουν αλλά και να διδάξουν μικρούς και μεγάλους.
Harlem Globetrotters: Ασταμάτητοι και στην Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής, οι Harlem Globetrotters, η διάσημη ομάδα επίδειξης από τις ΗΠΑ, οι ”Ασταμάτητοι”, ξανά στην Ελλάδα! Υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας, η εταιρεία ψυχαγωγίας και πολιτισμού Νέο Ρεύμα παρουσιάζει και πάλι στην Ελλάδα τους θρυλικούς Harlem Globetrotters και όλο το ανανεωμένο, ψυχαγωγικό - και πάντα ανεπανάληπτο - show τους που τους έχει κάνει διάσημους σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία ογδόντα χρόνια!

Οι μοναδικοί Harlems, στα πλαίσια της Βαλκανικής περιοδείας τους, αφιερώνουν ένα μεγάλο της μέρος της στους Έλληνες φιλάθλους, πραγματοποιώντας οκτώ στάσεις σε μερικές από τις πόλεις της Ελλάδας και σε επιλεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Στο τέλος Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου οι Έλληνες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μπασκετικό show με τον ξέφρενο και εξωφρενικό τρόπο των Harlem Globetrotters και ταυτόχρονα να δουν το αγαπημένο τους άθλημα από μια άλλη, διαφορετική οπτική γωνία.

Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιχνιδιού τους, οι αγαπητοί σε ολόκληρο τον κόσμο, οι Ασταμάτητοι Harlems θα ξεσηκώσουν τους φιλάθλους με τις απίστευτες αθλητικές τους ικανότητες, τα ανεπανάληπτα καλάθια και καρφώματα και το ατελείωτο κέφι τους, δίνοντας ταυτόχρονα ένα καλό μάθημα αθλητικού ήθους, ευγενούς άμιλλας και συμπεριφοράς.

Οι Harlem Globetrotters προσφέρουν, όπως πάντα, εντυπωσιακό θέαμα, άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις στους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους τους, εγγυώνται την συμμετοχή του κοινού στο παιχνίδι, μοιράζουν δώρα και χαρά σε όλους και υπόσχονται ότι το νέο τους show θα το θυμόμαστε για καιρό.

Γιορτάζοντας τα 80 χρόνια τους και όντας Πρεσβευτές Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ (έχουν μοιράσει σε αγαθοεργίες πάνω από 11 εκ. δολάρια τα τελευταία 4 χρόνια) οι Harlems είναι εδώ και δεν πρέπει να τους χάσετε.

Πρόγραμμα Αγώνων

26/10/2006 Αθήνα Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου

27/10/2006 Αθήνα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

28/10/2006 Λαμία Χαλκιοπούλειο Κλ. Γυμναστήριο

29/10/2006 Λάρισα Κλ. Γυμναστήριο Νεάπολης

30/10/2006 Θεσσαλονίκη Αλεξάνδρειο Μέλαθρο

1/11/2006 Ξάνθη Κλ. Γυμναστήριο ”Φίλ. Αμοιρίδης”

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 20 Ευρώ

Ομαδικά (Σχολεία, Αθλ. Σωματεία κ.ά φορείς): 15 Ευρώ

Παιδικό (κάτω των 14 ετών): 10 Ευρώ

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν από την i-ticket.gr, τηλ.: 801-11-60000

Πληροφορίες: Νέο Ρεύμα, 210 3630772

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v