Γυρίστε τον κόσμο σε 180 μέρες στο Hilton Αθηνών

Σε ένα γευστικό ταξίδι στην κουζίνα και τις παραδόσεις έξι διαφορετικών χωρών μας προσκαλεί το Athens Hilton. Βραζιλία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ρωσία, Αίγυπτος και Ιταλία είναι οι σταθμοί του ταξιδιού που διαρκεί 6 μήνες, έναν σε κάθε χώρα, και τιτλοφορείται εύστοχα 180 Days Food & Culture Festival.
Γυρίστε τον κόσμο σε 180 μέρες στο Hilton Αθηνών

Να κάνουμε το γύρο του κόσμου σε 180 μέρες μας προσκαλεί το Athens Hilton με το 180 Days Food & Culture Festival. Μια γευστική περιήγηση στις παραδόσεις και την κουλτούρα έξι διαφορετικών χωρών, της Βραζιλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ρωσίας, της Αιγύπτου και της Ιταλίας, ξεκινά τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται το Μάρτιο του 2007, στο εστιατόριο Byzantine του ξενοδοχείου.

Από τις 13 Οκτωβρίου 2006 έως τις 17 Μαρτίου 2007 το ταξίδι ”περνά” από τη γαστρονομία, τη μουσική και τις πολιτιστικές παραδόσεις των τιμώμενων χωρών, με μοναδικές γευστικές δημιουργίες και φαντασμαγορικά shows στο εστιατόριο, καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, εμπνευσμένες από κάθε χώρα, στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου. Αναδεικνύοντας το τοπικό χρώμα κάθε εκδήλωσης, το Hilton Αθηνών θα συνεργαστεί με την αντίστοιχη πρεσβεία της κάθε χώρας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με στόχο να χρωματίσουν τις γεύσεις του Φεστιβάλ με τα ιδιαίτερα στοιχεία της κουζίνας κάθε χώρας, Chef της αλυσίδας Hilton από όλο τον κόσμο θα επισκεφτούν την Ελλάδα ειδικά για το Φεστιβάλ και θα δημιουργήσουν ξεχωριστές, παραδοσιακές και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις.

Το ταξίδι στην κάθε χώρα διαρκεί ένα μήνα, ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής.

• Βραζιλία: 13-21 Οκτωβρίου

• Ιαπωνία: 17-25 Νοεμβρίου

• Αυστραλία: 8-16 Δεκεμβρίου

• Ρωσία: 19-29 Ιανουαρίου

• Αίγυπτος: 16-24 Φεβρουαρίου

• Ιταλία: 9-17 Μαρτίου

Για τον πρώτο σταθμό του Φεστιβάλ, τη Βραζιλία, έχει προγραμματιστεί σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή ομάδας χορευτών που θα παρουσιάσουν τον πολεμικό χορό ”maculele” από τη Βραζιλία. Ακόμη, ομάδα δασκάλων θα ξεσκεπάσει τα μυστικά της capoeira. Ξεχωριστές βραδιές με χορό, μουσική και πολεμικές τέχνες θα μεταφέρουν στους Έλληνες ταξιδιώτες τις παραδόσεις της Βραζιλίας.

Παράλληλα, οι Βραζιλιάνικες βραδιές στο Hilton Αθηνών επιφυλάσσουν μοναδικές γαστρονομικές εκπλήξεις: οι Βραζιλιάνοι chef Vivian Pedrinha και Christiano De Araujo, θα προετοιμάσουν εξωτικά πιάτα μπροστά στα μάτια των επισκεπτών, κάτω από τους ρυθμούς της Βραζιλιάνικης samba.

Byzantine, Athens Hilton, Βασ. Σοφίας 26, τηλ.: 210 7281400

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v