Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Μαγεία και θεάματα

Τη νέα του σαιζόν εγκαινιάζει στις 26 Οκτωβρίου το ανανεωμένο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και μας υπόσχεται άλλη μια χρονιά γεμάτη θέαμα, χορό και μαγεία. Το φετινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει το καθιερωμένο, πια, Art & Illusion Magic Festival, τους διάσημους σωσίες του Stars in Concert, την κινέζικη ομάδα ακροβατών Mega China Circus, αλλά και ένα υπερθέαμα που θα μας μυήσει στα μυστικά του αρεντίνικου tango.
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Μαγεία και θεάματα

Κινέζοι ακροβάτες, εκπληκτικοί σωσίες της Μαντόνα, των Άμπα, του Μάικλ Τζάκσον και της Σερ, ένα αισθησιακό tango υπερθέαμα με ζωντανή ορχήστρα και βέβαια το καθιερωμένο πια φεστιβάλ μαγείας υπόσχονται μία ακόμη σαιζόν γεμάτη θέαμα, χορό και... μαγεία στο ανακαινισμένο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Διακοσμημένο με πίνακες του Τουλούζ Λοτρέκ και με βελούδινα τραπέζια και καθίσματα, το μοναδικό dinner theater της Ελλάδας ξεκινά ανανεωμένο τη νέα σαιζόν, στις 26 Οκτωβρίου, με την εκπληκτική ακροβατική ομάδα Mega China Circus.

Ένα υπερθέαμα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, με ακροβατικά νούμερα, πολεμικές τέχνες, παντομίμα αλλά και τα γνωστά νούμερα με πιάτα που στριφογυρνάνε, ποδήλατο με 30 αναβάτες, τους διάσημους δράκους αλλά και τεχνικές της κινεζικής όπερας, εντυπωσιακά παραδοσιακά κοστούμια και φόντο το παλιό Πεκίνο και το μεγάλο Σινικό Τείχος υπόσχεται να μαγέψει το αθηναϊκό κοινό, έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνει η φημισμένη παράσταση Stars in Concert, από τις 13 Δεκεμβρίου 2006 έως τις 21 Ιανουαρίου 2007. Οι πιο επιτυχημένοι σωσίες μεγάλων star, όπως η Madonna, οι Abba, ο Michael Jackson, η Cher και ο Jerry Lee Lewis σε ένα φαντασμαγορικό show που περιλαμβάνει τραγούδι, χορό και αυτοσχεδιασμούς, συνοδεία μιας γιγαντοοθόνης στην οποία προβάλλονται οι αληθινοί stars, προκειμένου να μη σας μείνει η παραμικρή αμφιβολία σχετικά με την παντελή έλλειψη διαφορών.

Τη συνέχεια αναλαμβάνει η ομάδα του μεγάλου χορευτή Gustavo Rosso, με ένα μοναδικό υπερθέαμα αργεντίνικου tango, την παράσταση Tango Seduccion, από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 4 Μαρτίου. Κορυφαίοι χορογράφοι, συνθέτες, μουσικοί και θεατρικοί συγγραφείς δεσμεύτηκαν για να δημιουργήσουν μια παράσταση που παρουσιάζει την ιστορία του αργεντίνικου tango, από τις απαρχές της ιστορίας του μέχρι σήμερα, συνδυάζοντας χορό, μουσική και τραγούδι.

Το πρώτο μέρος του show οδηγεί το θεατή σε ένα σύντομο ταξίδι μέσω των χρόνων, έτσι ώστε να ανακαλύψει την προέλευση του tango. Το δεύτερο μέρος προβάλει φιγούρες του tango: ένας κακοποιός, που καπνίζει το τσιγάρο του στο φως της λάμπας του δρόμου, προσπαθεί να περιγράψει τον κοινωνικό του περίγυρο. Το τρίτο μέρος, το ”Homageando”, είναι ένας φόρος τιμής σε όλους εκείνους που έκαναν τη μουσική αυτή διάσημη (συνθέτες ορχήστρας, χορευτές και τραγουδιστές).

Και βέβαια, η σαιζόν κλείνει με το δημοφιλές, πλέον, Art and Illusion Magic Festival, το οποίο, έχοντας μαγέψει χιλιάδες θεατές επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. Από τις 14 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου και από τις 11 έως τις 29 Απριλίου το ακατόρθωτο γίνεται πραγματικότητα, σε μια παράσταση με τους καλύτερους ταχυδακτυλουργούς - μάγους του κόσμου.

Φέτος μαζί μας, κατ’ ευθείαν από το Hollywood και το Las Vegas θα είναι μάγοι όπως οι Charlie Frye, Jonathan David Bass, Ad Alonzo, Gaetan Bloom και Inaki Zabaletta, για να μας μυήσουν ξανά στα άδυτα της μαγείας και των ψευδαισθήσεων.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Συγγρού 143, τηλ.: 210 9315600

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v