Η Beyonce στην Αθήνα για τη συναυλία του Jay-Z

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα το πρωί, τον Jay-Z στην Αθήνα θα συνοδεύσει η Beyonce, η οποία θα βρίσκεται στο Αθηνών Αρένα στις 19 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει τη συναυλία, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί του κάποια από τα κομμάτια τους.
Η Beyonce στην Αθήνα για τη συναυλία του Jay-Z

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τη διοργανώτρια εταιρεία, τον Jay-Z στην επερχόμενη συναυλία του στην Αθήνα θα συνοδεύσει η Beyonce, η οποία θα βρίσκεται στο Αθηνών Αρένα στις 19 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει τη συναυλία του μέλλοντα συζύγου της, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβει και η ίδια στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί του κάποια από τις επιτυχίες τους, όπως συνέβη και στην πρόσφατη συναυλία του Jay-Z στη Νέα Υόρκη για τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου του ”Reasonable Doubt”.

Θυμίζουμε ότι το line up της συναυλίας του Jay-Z περιλαμβάνει επίσης τους Young Gunz, Memphis Bleek, Dj Clue, Hector ”El Father” Bambino και support τους Α/Ε (Αρτέμης – Ευθύμης).

Εισιτήρια προπωλούνται προς 38 ευρώ για την αρένα και 45 ευρώ για τις θέσεις VIP, από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και τα καταστήματα Metropolis.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Detox Promotions στο τηλέφωνο 210 9625105.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v